Alltid många steg efter.

När jag började cykla mer och mer seriöst körde jag med jympaskor. Hade svårt att låta mig övertals till SPD. Tyckte att jag var så snabb ur pedalen när man behövde springa.
Har åkt längdskidor i nästan hela mitt liv (har pris från 1984). Efter att ha blivit mobbad några vintrar på 2000-talet  för "ulåldrig" skidutrustning har jag nu äntligen nya skidor & pjäxor.
När jag deltog i innebandyturneringen förra veckan så sa domaren till mig " Du den där klubban har några år på nacken va? Jag minns när den där kom ut på marknaden"
Kul att alltid vara efter men ändå prestera lika, eller i närheten, av dem som ligger med i utvecklingen.

Andra sjukdagen och igårkväll trodde jag att jag nästan var frisk. Var pigg och alert ända tills jag skulle blåsa ut lyktan jag har utanför min ytterdörr. På fjärde försöken lyckades jag och förvånades oxå över hur klena lungorna var pga allt slem i dom. Vaknade idag, något piggare än dagen innan och tog mig med cykel upp på stan. Så fort jag stannar så svettas kroppen som bara den och där är ytterligare ett kvitto på att jag absolut inte är 100%. Mitt mål är att på söndag kl.10 kunna stå vid OP-kyrkan för att kunna köra första distanspasset med ett gäng ungdomar som jag vill hjälpa med deras träning. Äldre "ungdomar" är oxå välkomna. Siktar på ca 2-2,5 h i behagligt tempo.

Eftermiddagen ägnas åt mina favvosysselsättningar. Städning och service på vinterhojen :-(
Ciao

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

oj va du måste va gamla Ola om du har ett pris från 1984...

Då va jag blotta ett år gamla =D

Postat av: Köttraketen

Testa apelsinstigen och sen vidare till klockhammar via blackstahyttan. Skapligt torrt och lättåkt. Ha de fint på söndag. Hepp!

2008-11-28 @ 21:04:47
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback