"jag ska inte träna, ja ska cykla"

Jag har varit sjuk. Känner mig bättre nu men är jag frisk nu, eller snart??  När kan man säga det till 100% vet ju ingen men jag sitter här med dåligt samvete för något jag inte har gjort. Men frågan är om jag borde ha gjort det? Jag pratar om träningen.

Igår var jag ombytt och trampade iväg till Kumla med Matte, Jonas och Niclas för att få lite mera synpunkter om den tilltänkta Cykelcrossbanan som vi ska använda den 12 Oktober. Jag såg detta inte som träning utan mer aktiv vila för igår var jag inte frisk.
Idag var det bättre. Bytte om även idag men skulle inte köra något hårdare hade jag lovat mig själv men då dök de upp även här. Jonas och Niclas. Dr. Kuchen hade även han fått fotbojan upplåst och gled omkring på krasskantrihojen. Då blev det lätt att man slets med i ett lite högre tempo än vad som var planerat för dagen. Nåja, 1,5h blev det idag och då funderar jag genast om man kanske skulle ha kört mer idag eller om man ska köra hårt imorgon eller om man ska köra lugnt imorgon med för att vara på den säkra sidan eller.... Jävla velande när det kommer massa snor emellan.
Imorgon är jag iaf frisk, det har jag bestämt.

Hämtade ut ett paket idag oxå. Från cyclecomponents. Testade de nya skorna idag och de var sköna. Inga värstingar längre för jag snålade in på skorna i år. M182 från shimano tror jag de hette. Beställde även nya racerdäck, 25mm breda, som jag har tänkt att köra på nere i Frankrike i början av Juni då Paris- Roubaix går av stapeln för oss vanliga dödliga. Hoppas de går in i ramen bara...

Hörde ni att mtb-sporten fick lite credd i radiosporten i eftermiddags?? Annika grede-danken ställde en fråga till SOK-chefen om vi hade några mindre kända OS-hopp som kunde ta medaljer? Han svarade " Ja i mountainbike har vi Fredrik Kessiakof som mycket väl kan ta en medalj" 5 seconds of fame....

Ni lokala läsare, tillika lokala cyklister kan kika in på
www.sportklungan.se för att se förslag på olika träningsrundor med självklart tillhörande rekordtider. En hel del skrockande från våra egna Voight och Doktorn finns även där.

Chipp på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback