Osäker start på äventyret.

Har cyklat i strålande soll, lagoma vindar och en temperatur som vandrat mellan 19-23 grader. Hörde det ryktas om att det snöat hela dagen hemma...... Woahahaha!

Det måste resa tusentals passagerare från arlanda varje dag och en massa olika bekymmer och problem måste dyka upp dagligen. Jag tror inte att det hela tiden är nya problem så någon slags rutin måste ju finnas av både personalen och hela organisationen runt flygplatsen om hur problem ska lösas. Även igår så skedde det ett problem och då liknar det helt plötsligt en hönsgård och det saknas en tupp som tar tag i problemet. Här menar jag inget med olika könsroller men man får som resenär inget tryckt intryck av flygplatspersonal.
Problemet var: Vår grupps cyklar (13 st) var inte inbokade till Mallorca men tydligen var de det på hemresan?! Vi blev till slut tillsagda ca 30 minuter innan take-off, då vi äntligen fick checka in, att flygbolaget INTE kunde garantera att våra cyklar kom med till Barcelona och inte heller därifrån till Mallis. 
Vi hade inte mycket att välja på än att resa och hoppas på det bästa och när vi gick på nästa plan nere i Barcelona var det några av oss som åtminstonde såg några svenska cykelkartonger lastas på vårt plan. Förhoppningarna var höga...

Väl på den varma cykelön så var det bara tre stycken triathleter från Motala som inte fick deras hojar men vår grupp kunde andas ut. Allt var med.
image52
Dagens pass var en lagom start där några ur Örebrocyklisternas juniorer var med och var som kalvar på grönbete och dessutom en otroligt barnslig humor som passar mig då det bara är i mitt rese-pass som jag är gubbe. Det sprättes och spurtades medans jag pratade gatstenskörning med den gamla räven Kjell Nilsson som kört det mesta i proffsvärlden utom just Paris-Roubaix. Då kan jag snart skryta över det mot honom. Även jag sprätte till när vi körde i dagens brantaste backe med ovanligt skarpa serpentiner. Jag gissar att det var i samma backar som två klubbkompisar blev fotade för en cykeltidning förra året, det påminde mycket om det stället.  När vi kört ca två timmar sa en juniorprofil att " Nä träning är överskattat, nu åker vi hem och solar" . Jag tänkte att sola kan jag göra nån annan gång så jag skarvade på lite grann men fick ändå bara ca 3 h denna första dag och ca 700 höjdmeter men det är ju 13 dagar kvar.

I övrigt så bor vi i år på ett snäppet finare hotell än tidiager med utsikt över både berg och hav från frukostmatsalen. Riktigt nice. Det bor oxå mycket tyska triathleter här och när man går till frukosten på morgonen har de redan tränat en gång. När man går och slöar eller ska handla mat på eftermiddagen så sticker de ut och springer. Är det några som måste ha svårt att vila så är det väl de....
 
Jag har det inte. Det är träningen som just nu är jobbig. Så jobbig att jag faktiskt svettas.

Hej hopp bocadillo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åker ni med Life-Style?Vilket hotell bor ni på?

2008-03-17 @ 20:01:24
Postat av: Johan Mölleborn

Det ser ut att vara fint väder. Lägg gärna upp mer bilder så jag har nåt att sukta efter tills jag åker ner den 5:e april.
Kör hårt.
/J

Postat av: henke

Jag är inte avundsjuk på er !
Här hemma har vi -9 och det är vitt överallt i älvhöjden , riktigt nice med andra ord !!

Träna hårt och sola lite
/henke

2008-03-18 @ 09:09:17
URL: http://www.henrikogren.blogg.se
Postat av: Patrik

Tja!

Triathleter är coola, men det är rätt löjligt att vara iväg och träna i sol och värme, när man istället kan välja snö, regn och blask här hemma... :-)

Kör på!

2008-03-18 @ 11:51:06
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com
Postat av: Mathias C

Jag är inte heller avunsjuk! det är sååå mycket roligar att sitta här hemma och stånka på trainern med hardradio i öronen!!! MMM vad kulll.... Ha det och hälsa sambon :-)

2008-03-18 @ 15:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback