Omotiverad till träning! Jag måste vara sjuk.

186116-49Bild från 2006 över klättringen Sa Calobra på Mallorca. Här är det tänkt att jag ska svischa om bussarna först utför och stå i en kaxig pose nere vid havet när de överviktiga tyskarna kliver ur bussarna. Sen ska jag trampa om dom uppför för att vinka (helt oberörd) till samma lederhoosen-beklädda, ölluktande turister på toppen. Fiction eller verklighet, det visar sig om en vecka.

Igår var det planerat ett distanspass men det rent ut sagt urusla cykelvädret i kombination med motivationen, hos iallafall två av de tre cyklisterna, inte gav ett resultat av ett längre distanspass. Endast 2:45 h blev det men alla tre hade ju andra planer på eftermiddagen. Mattias B och jag var draghästar åt en förvånansvärt stark Tina och om det har med en kinesisk mirakeldryck att göra vet vi inte. Läs hennes egna berättelse på hennes sida.  Matte skulle köra intervaller i klubblokalen senare igår eftermiddag men där satt jag tis, tors, fred och lördag så att sitta där en femte gång på söndagen ville jag inte. Nä Tina och jag skulle köra ett stationspass på friskis o svettis där man kör styrka för hela kroppen med just kroppen som egen tyngd. När vi kom dit så var det tokfullbokat så det fick bli ett styrkepass på gymet istället. Inte fy skam det heller då det inte har hunnits med något sådant denna vecka. Jag lade in lite extra träning för magen vilket absolut inte har något att göra med Mallorca och badbyxor.....

En helgs aktiv vila från jobbet gör tydligen susen för ryggen. Jag har ju bara tränat på som vanligt med cykelträning och det märktes idag då man återupptog skogshuggningen. Känner just nu inga trötthetssymtom alls i ryggen vilket är gött! Fällde nog den största björken hitintills idag oxå. 21 löpmeter till massaved blev det av den så den var väl 23-24 m hög. Eller snarare lång då jag ju mätte den på längden :-) På Må Bättre mässan i helgen fick jag en liten magnet fastsatt i örat av en dam som gjorde puls-och tungdiagnostik på folk (även mig). Den satte hon tydligen på hjärtats plats, fast på örat om ni förstår. Det var i lördags fm och den sitter fortfarande där vilket orsakat att motorsågen fastnat i örat på mig 17 gånger idag ;-)

Det är tur att man vill vara ute i tid ibland. De cykelkartonger vi har fått upptäckte vi var för små nu ikväll och då är det ju bra att man har en vecka på sig att fixa det lilla problemet. Innan jag skruvade racerhojen lite så provkörde jag den nere i vårat stora varmgarage vilket var en obeskrivlig skön känsla då man har suttit på en tung vinterhoj i några månader. Hoppas den känns lika kvick på sommarens tävlingar.
Jag och Tina var dessutom nere i garaget och fixade med lite prylar som några av er kommer att få se under sommarens tävlingar. Jag gillar hemlisar men jag är dålig på att hålla dom :-(

Jag har en kortare tid sett fram emot tv-programmet " i en annan del av Köping" men nu prioriterar jag ett annat program som går samtidigt med det. "Hela och rena med Erik & Mackan" heter det och går söndagkvällar på TV6. Dessa två killar är två kända radioprofiler vilket är helt naturligt då de har ett radiomässigt utseende men shit vad roliga dom är även i tv. Spana in dom om du t.ex. gillar "De Luxe" i P3.

Nu väntas kvällsthè och lite slöande i favvofåtöljen.
Ciao

Kommentarer
Postat av: Henke

Jag tänkte faktiskt at en sväng på crossen i helgen just bara för att få den där snabba känslan du skriver om, för min vintercykel är ju som sagt var inte den lättaste !
Du får inte skriva om sådana där hemlisar , jag blir så otroligt nyfiken att jag inte kan tänka på något annat !!

Det är sådana där porriga skogsträd som jag vill ha mms på !!!!!!

/ Henke

Postat av: Patrik

Vad är det som händers? Omotiverad både för träning och bloggning?Det har jag svårt och tro! Men du har inte skrivit på tre dagar..

Skyll nu inte på att du packar.. :-)

2008-03-13 @ 08:22:50
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback