Dag 6- Spurter, regn och shopping

186116-66
Till och med denna hund var uttråkad idag. Han hängde över en mur när jag passerade och brydde sig inte om mig. Kanske var även han lite sliten..

Idag skulle det komma in lite regn över ön så då blev det två anledningar att köra ett kort pass. Den andra är att det är tävling imorn. Det ska nog regna mera då men det skiter jag i just nu för de andra örebroarna här på hotellet ska dit och då hänger jag på. Det är ju alltid lättare att hänga med en grupp än att stå för sig själv. Vad är det min gamle cykelhandlare brukar säga " Levande fiskar simmar mot strömmen, döda flyter med" Då är väl jag en död fisk imorn då som bara flyter med...
Idag blev det en tur till Sineu. En stad där jag har många bra minnen ifrån. Bland annat så har de en velodrom som jag tycker något byggföretag i sverige kunde kopiera. Den är ju i betong och står under bar himmel så kostnaden och underhållet kan ju inte vara av ett gastronomiskt mått iaf.
 Klicka på bilden för förstoring. Det röda på bilden är själva velodromen. Över bergen syns det dåliga vädret som till 90% höll sig där idag. I det lilla huset till vänster serveras normalt väldigt gott kaffe men idag smakade det annorlunda. Jag tror jag likt en knarkare behöver större och starkare doser av min drog (kaffe) numera. Har blivit lite väl mycket från min moccabryggare på hotellrummet kanske....

Körde spurter efter det på väg till vassvägen. Den är nog inte döpt till det av invånarna på ön utan förmodligen bara av oss turister. Varför undrar du? Kolla in bilden här under så förstår du. Det är inte mycket till utsikt längs den vägen.
image68
Kom lagom tillbaka när det började stänka från himmelen vilket återigen visar vilken tur jag har härnere. Eller är det rutinen?? Då det var mycket kvar av dagen så fick det bli en vända över staden och hittade fina presenter till vår sköldpaddsvakt därhemma. (till er båda ) Shoppade även en ny nutellaburk och en fin tröja till mig själv.

Imorgon blir det race-rapport.

Nu är både jag och T skitahungriga och kasar oss mot matsalen nu.
GLAD PÅSK! 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hejsan! Glaad påsk!
vad ska du göra för kul ikväll?

Postat av: Voigt

Haj!

Ni har inte sätt "katten" där nere? Förra året smög han omkring runt Inca med färglada kläder & en mössa istället för hjälm :) Han var med & sprätte till i någon knäpp, men sen försvann han när vi körde med danskarna!

2008-03-22 @ 21:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback