Annorlunda laddning.

186116-51
Ja vad gör man inte för att locka nya läsare?
Igår laddades det ordentligt för kommande träningsläger. I kronologisk ordning: bowling, pizza, ansiktsmask, Lets Dance.

Jäklar vilket pass jag måste ha fått till i onsdags för även igår var kroppen seg och ville inte köra ett sista pass med intervaller innan träningslägret. Mina samlade erfarenheter sa att det inte var så smart att ändå tvinga benen köra backintervaller och komma till cykelön Mallis lätt nedtränad utan bara köra ett lagom utepass i lagom fart med en lagom backe. Jag hade något förhöjd vilopuls igår morse vilket var ytterligare ett bra tecken, eller dåligt tecken, på att kroppen jobbar med att återställa sig till Mr. 100%. Det blev förmodligen ett sista pass på tung vintercykel men det var ändå trevligt pass för vägarna var torra och fina och även Mattsabacken var jämn och fin. Inte en isfläck eller regnfåror efter smältvatten. Fortsätter våren så här kan man ta härliga turer i Kilsbergen direkt när man kommer hem. Förhoppningsvis på den nya, snabba, heta, tjusiga Raven extreme.
Kolla denna länk Henke för bättre bild och detaljer på hojen.
http://www.focus-bikes.de/bike_detail.asp?active=1&lang=german&rub=mar&pr=751903&do=det

Runt lunchtid igår ringde min ena lillasyrra lite spontant och undrade om jag ville med och luncha och bowla. En bra och rolig idè då även farsan och min andra lillasyrra var i stan och vi hade kuponger som gav halva priset på just denna kombination. 90 kr för lunchbuffè och en timmes bowling är helt klart prisvärt. Ett litet avsked blev det oxå för syster Ewa som på måndag ger sig ned till holland för att jobba med det hon gillar mest, hästar. Skönt att få stärkt självförtroende oxå då jag bokstavligen krossade dom i bowling (hehe) men ett toppresultat på 168 visar att jag ska fortsätta med min cykelkarriär istället för bowling :-)

Mountainkbike på hög nivå ger inte bara en bra kondition. Du riskerar oxå att bli mentalt sjuk i form av viktnojja. Weightweenie som det medicinska uttrycket lyder. Inte bara på den cykel du trampar utan även på dig själv. Jag har de senaste dagarna tappat mer vikt än jag hoppats på (62kg) så jag unnade mig pizza igår. Tina har dessutom fått klara besked från sjukhusets dietist att hon äter för lite så hon var inte sen att göra mig sällskap. Undra om det var just pizza som dietisten tänkte på?? Det är väl bara pankaka som kommer lika nära tallriksmodellen som pizza :-) så tänkar man så blir det mer pizza framöver.

En direkt riktad fråga till dig Micke när jag ändå snuddar vid viktnojja... Varför bytte du så mycket grejer?? Som t.ex bakväxel och hjul. Bromsar, styrstam mm. kan jag själv förstå. Du kör väl dessutom med snurrväxlar istället för trigger och där skiljer det förvånansvärt mycket vikt oxå och de är ju dessutom billigare men jag gillade känslan mer i trigger-reglagen då jag provad båda de två senaste åren. Jag orkar inte lägga ned så mkt energi på att jaga mer gram, jag gör ändå en bra viktnedskärning. Hade jag pengarna skulle jag dock byta till maguras marta sl för de är de bästa jag någonsin haft.

Igår hittade jag en lite, tunn påse längst in i skåpet i badrummet. FACEMASK stod det tydligt och jag var nära att direkt lägga upp den på Tinas hylla men sen såg jag även texten "for men" på den och varken jag eller T kan minnas att någon har köpt den så den har nog legat där ett bra tag. Det var första gången jag testade att smeta in ansiktet i klegg bara för att det ska vara bra för huden. Kan säga att jag kände mig lika manlig som när man står i duschen och rakar benen. Tur att jag väger upp detta fjolleri med att jobba med motorsåg på dagarna. 

Nu ska datorn snart packas ned för avfärd och en tanke slog mig under allt plockande här hemma. Vad mycket elektriksa prylar man släpar med sig för att överleva 14 dagar. Dator, mobil, kamera. Allt med laddsladdar och överföringskablar. cefar-muskelstimulator, liten vattenkokare och espressomaskin. Pga av allt detta blev det bara plats för ett par kalsonger men det handlar ju bara om 14 dagar trots allt......

Hipp hej. nästa uppdatering blir på spanska. 

Kommentarer
Postat av: micke

för att slr-hjulen jag hade liggandes var 80 g lättare, och jag kör hällre med en medium cage-bakväxel än en long cage. vridreglagen har jag skippat än så länge. de är inte kompatibla med lockouten om vi säger så. det är underbart när tillverkarna inte tar hänsyn till hur extremt snålt det är med utrymme på 31,8 mm-styren.

2008-03-15 @ 15:56:07
Postat av: Patrik

Tja!

Kul att ni äntligen fattat att pizza är ett vinnande konpcept för uthållighetsidrottare, allvarligt! :-)

Hoppas ni får det kanon på Ön, blir bruna och fina, snabba? Fin-fin cykel förresten!

Idag har jag avverkar första riktiga mtb-distans-passet. 5 h varav nästan 3 på riktiga stigar, ibland torra...

/Patrik

Postat av: Jennie

Ha det så skönt... mellan träningspassen och ta med solen och varma vindar hem.
Flyg försiktigt... över styret =)

Kram vännen !!

2008-03-16 @ 10:21:41
URL: http://jew75.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback