wedins skor

Detta är bildbevis på skändning av den cykelkult-märkta velodromen i Robaix. Skändning av min sambo oxå för den delen.

Jag älskar cykelsporten. Vad som händer i min cykelvärld påverkar mig ganska mycket och allt annat känns som om det kvittar. Igår fick jag dock ett telefonsamtal som gav mig distans till cyklingen. Det var min bäste väns sambo som ringde och berättade att min vän låg nedsövd på sjukhuset efter blodförgiftning. I skrivande stund har denna vän varit nedsövd i en vecka. Fatta! Nedsövd i 7 dygn. Våra tankar går nu mest hela tiden henne..

Igår var jag hejjarklack till
www.mathiasbergkvist.com när han körde GP-lopp i Motala. Ju längre loppet fortskred, desto högre blev min puls. Ibörjan klappade jag knappt händerna och sa de klassiska "hejja grabbar" o "bra kört". På slutet skrek jag mig nästan blå och hade förmodligen riktigt hög puls. Fan jag gillar även att stå på sidan av. Matte körde starkt och spurtade in bland de 10 bästa i det ca 50 man stora startfältet.

Nu på eftermiddagen har det ringt på hemtelefonen lite mer än vanligt. Folk som ska till wedins skor här i stan. Butiken har ett helt annat nummer och är inte det minsta likt vårt så nån knäpp i nån telestation har det blivit. Det sista samtalet var från butiksinnehavaren själv som ringde upp från sin privata mobil. Man kanske ska försöka kränga iväg gamla cykelpjuck nu...

Har ikväll bytt bakdäck på hojen, packat väskorna och fått lite massage för helgens dubbelhelg. Blir en tidigt morgon imorgon för avfärd mot Borås. www.nyacykeltina.blogg.se har tyvärr sjuknat in så hon kan inte följa med. (men hon har nyss bloggat med en massa Frankrike-bilder....) Som sällskap får jag istället en 17-åring, en 19-åring och kanske en 16-åring. Snacka om att jag kommer att känna mig gammal. Kan väl strypa ut dom om de kaxas för mycket eller helt enkelt vägra dom retur-resan till Örebro. Det blir två korta race i Borås med boende på vandrarhem....ough de kommer att blöda i mina öron då detta sällskap kan låta ganska intensivt när de är tillsammans. (Erfarenhet från Borlänge Tour) Nåja, inte roligare och framförallt inte billigare att sitta själv ned i bilen. Ett stort plus är dock att alla delar samma musiksmak med mig. Metal, hårdrock, grouling mm.

Nehe...mp3-spelare, kamera och hjälm. Allt e packat.
Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Lycka till gamling !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback