Trailat bland stenar o rötter.

En obligatorisk kaffepause mitt i urskogen i Kilsbergen.

Jo vi tog ju bilen till bergens kant igår, närmare bestämt Klockhammar. Jag hade saftigt handikap mot Tina då jag både hade tränat ett pass tidigare och dessutom hade en camelback på ryggen med 2 liter vatten, 2 muffin samt en liten kaffetermos i. Vi startade tufft genom att klättra upp till Rusakulan, en av Kilsbergens högsta punkter. Joggingturen gick sedan ner mot hästmossen för att fortsätta in på bergslagsleden på en stenig stig som jag förra året tänkte utforska på mtb men gav upp efter ca 150 meter. Vi fick verkligen hålla koll på var vi satte ned våra fötter men det var värt det. Både jag och T gillar sånna här äventyr och benen idag känns helt ok. Detta är något som vi skulle vilja dra ut våra kompisar Patrik O Maria på nångång. Men de skulle i så fall få släpa på sitt egna kaffe (o risifruttis). Så jäkla kul och skönt att jogga avslappnat på nya stigar istället för rena löppass på cykelbanor eller motionsspår.

Nubben togs senare med helt rent samvete och naturligtvis fick vår sköldpadda Öste smaka på sill och potatis. Hon äter ju allt.
Bee movie och Mr. & Mrs. Smith avverkades och de var roliga filmer båda två.
Nu väntas frukost och jag tror nog att thaimaten ifrån i torsdags är borta för nu känner jag en svag hunger. Skönt.

Kram på er därute. 

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Man blir bar så avundsjuk på sådana äventyr som du och T tar er för! En annan sprang runt i karslunds femma på 28 minuter och undrade var första hjälpen teamet var? Skulle vara skönt att kunna njuta som ni gör! Men så är det för oss gammla alkisar! Vi fixar inte det som ni ungdomar gör ;-)

2008-06-21 @ 19:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback