Slut på skånska pepparkakor!!!

Vad håller ni på med? När de här riktigt fina dagarna kommer med sommarvärme och strålande sol går besöksstatestiken ner. Ni måste väl hålla er ajour oavsett väder? Skärpning!

Igår spenderades 5 timmar och nästan 20 min i cykelsadeln. Ett av de längre passen jag kört faktiskt och eftersom jag visste att det skulle bli varmt så vägde jag mig innan och efter passet. Det skiljde 2,5 kg trots att jag hade druckit ordentligt under passet. Veckans bantningstips..
Vi fick vända om två gånger under passet och ta lite omvägar för vägen över Käglan är tydligen uppbruten och är grusväg nu, hoppas det snart är fin fin asfalt där. Likadant var det över klättringarna vid Klacka-lerberg, grus. Efter nästan exakt 4 h tog vi en snabbfika på macken i Nora och körde sen Hittorpsbacken på tyngsta växeln. Något som jag aldrig trodde jag skulle fixa men det funka faktiskt.
Jäkligt trött i benen anlände jag till stan efter ca 17 mils trampande men körde ändå samma avslutning som i torsdags, nämligen kullerstenarna runt slottet för att  få fram den där exakta Magnus Bäckstedt stilen över pavèn. Vi är ju så lika ändå han och jag :-)
Jag har ju för en tid sedan beställt 25 mm däck från cyclecomponents och i samma veva beställde Tina 28 mm däck för att vara lite mera säker från punkteringar. Igår eftermiddag när hon skulle slå på dem på sin racer hörde jag från vårat mek-rum " Ola, det här går aldrig" Hon höll upp däcken framför mig. Nog var de 28 mm breda men diametern var bara 20 tum istället för de 28 som behövs hahaha vi hade beställt jäkligt fel då vi båda bara stirrat oss blinda på bredden på däcken.

Igår fyllde farsan 58 år och idag fyller lillasyrran 21. Därför var vi och åt på sjökrogen utanför Segersjö igårkväll för att gratta far och idag bjuder syrran på fruktsallad. Klokt och nyttigt när det är så varmt.
Innan det skall jag ut på mountainbiken och träna lite specialgrejer inför SM. Bakhjulsåkning över mållinjen....

Hej hopp. Sola med förstånd.


Kommentarer
Postat av: Henke

Jag har en gammal limpcykel i jordkällaren , alltså en sådan där med lång sadel , tror det är 20 " på den , vill tina köra paris loppet på den får hon mer än gärna låna den :-)

/´3 barns pappan henke

2008-06-01 @ 22:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback