Sjuk. o sjukt varmt.

Nej jag är inte sjuk. Hostar inte. Rosslar inget heller. Möjligen att näsan snorar lite när jag tränar men det har den väl alltid gjort. Snarare lite sjuk i huvet. Som som så många gånger förr så är det inte bara en orsak till att man lider. Fan egentligen har man det alltid för bra. Bortskämd hela tiden. Pengabrist, stress och prestationsångest har plågat min dag idag. Pengabristen är som vanligt inge rolig men det är ju inte inkomsten man blir fet av utan begränsningarna på utgifterna. Stressen är heller inge rolig men det är så mycket nu inför resan. Vardagliga ting + resefix+ träning+ jobb...Gahh! 24h/dygn räcker inte. Och sen  har vi prestationsångesten. Suck! Jag gläds verkligen när folk har framgångar. Jag missunnar ingen framgång och jag vill passa på att gratta två personer lite xtra för gårdagens prestationer. På GP-loppet igår i Köping imponerade Jens Westergren ordentligt och sopade ju dessutom hem hela tävlingen i en spurt där person nummer 2 var med. Klubbkompisen Mattias Bergkvist körde oxå jäkligt starkt och kom 3a.
Jag tycker jag tränar målinriktat, hårt och seriöst och när det sen inte räcker så långt som jag tycker det borde så blir jag besviken. Hade hoppats på att denna säsong skulle bli ett lyft uppåt. Jag väntar fortfarande....

Skall nu iväg igen och får se om det blir någon mer uppdatering innan vi reser mot Frankrike för att kör Paris-Robaix.

Ciao

Kommentarer
Postat av: torsten

lycka till i Frankrike, är säker på att det blir ett minne för livet!! ( Ni kommer åtminstonde känna av trippen i rygg armar axlar händer fötter och alla andra kroppsdelar...) Och du.... även om du inte vinner i alla tävlingar... så är du vår idol här uppe i Dalarna! Kör hårt!

Postat av: Johan

Jag lider av samma sak som dig, tycker jag gör allting rätt och offrar tid och en massa pengar. Jag tror att vi blir starkare av de prövningar och motgångar vi möts av. Om du tror på en högre makt är det nog en sån som prövar din vilja och din framgång kommer komma. Våga pröva nya sätt att träna osv kan ju vara grejen oxå.

2008-06-06 @ 22:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback