Sa någon punkafest??

Ännu ett snyggt foto från sportklungan.se som valde ett objektiv före ymmniga svettningar idag. Är det en snorkråka under näsan eller bara en reflektion??

Jag köpte ju ett nytt bakdäck för ett tag sen. Det har stor luftvolym och ett grymt grepp. Det passade även bra på dagens tävlingsbana strax utanför Västerås som var annorlunda teknisk med tajta kurvor på varierande grusunderlag samt att det gick på Malmamotorstadion så man fick leka motorcrossåkare oxå. Det var väl tur att det har varit så torrt ett tag så de branta backarna gick att cykla uppför men dessvärre var motorcykelspåren stenhårda så kom man lite snett i dom kunde däcken kränga lite mot fälgen. Det var exakt det som hände mig. Kände det ca 30-45 sekunder efteråt att trycket sjönk i bakdäcket. Den där tätningsguggan Stans borde täppa till liknade grejer då jag såg (o hörde) hur det pös mellen fälg och däck. Jag hoppade av och försökte skvalpa dit lite stans som jag visst fanns i däcket men utan resultat. Tryckte då i min tub med punkaspray och fick upp ett tävlingsbart tryck och fortsatte ut på det 4e varvet av 6. Vid nästa varvning så hade trycket blivit för lågt igen så jag valde att bryta loppet. Synd då benen kändes bra och det var en kul bana.

Racerapport: En dålig start av mig gjorde att det tog nån kilometer innan jag var där jag ville. Ulf Johansson drog mig och bakom låg klubbkompisen Matte B och som fjärde man var Alexander Blomkvist, möldal (Ballebike ;-) sen var det en växande lucka bakåt. Ut på andra varvet gick jag om Ulf och höjde farten lite. Tror jag iaf.Där försvann Alexander. I den sista branta backen innan skogspartiet gick de båda kvarvarande om mig och varken jag eller Ulf kunde matcha Mattes fart så han gled iväg där. Jag tappade sen Ulf på andra (eller var det tredje?) Nåja, skitsamma då Ulf långsamt ökade luckan mellan oss men då jag ofta är stark hela loppen så kunde kanske det ha funnits en chans att ta honom men men...punkor tillhör ju sporten så. Matte vann ohotat och gjorde dessutom målgest två gånger med ca en minuts mellanrum. Varför? ja sig det men säg så här: Det var tur att tvåan inte var närmare bakom...
Jag körde förresten lite David Hasselhof stuk idag. Öppen krage för att visa "heltäckningsmattan" man har på bröstet.

Hade två biltokiga fjortisar i bilen och med Västerås powermeet så har man ju sett en hel del corvetter, hotrods, chevor mm. Oj oj oj. Skönt att ingen av dem klagar på hög hårdrock iaf.

Stor, stor rengöring av Östes 360 liters akvarium är nyligen avlutat. Det tar ca två timmar att tömma, rengöra, fylla. Jag tröstar mig med att det nog är helt normalt att skämma bort sina husdjur.
Regnar det katter o hundar imorn blir jag inte bara äcklad utan då blir det även inomhustrampning på klubbens nya vapen.
Och kanske ett besök på sjukhuset för att få en eller två blodpåsar. Det drar ju ihop sig till SM.
Ching!

Kommentarer
Postat av: Köttraketen

Synd mä punkan. Bättre lycka på Mörksubban.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback