Lugna pass ger trötta ben. Hårda pass är bäst.

Oj vad dagarna springer iväg. Jag likaså. Skulle ju ta det lugn mån-tis. Det blev 45 minuters jogg med Tina i måndags och igår ett "lugnt " distanspass. Eller distans kanske det inte var då det bara tog 2:17h. Snittade visst 34km/h men jag tror vindarna var gynnsamma. Eller så var det benen som var det för imorse var de trötta.
Inte blev de piggare av att bära en massa gräsrullar uppför en slänt idag heller och idag när jag och lillmatte trampade mot Kilsbergen för att köra backintervaller så var det två blyben jag vispade runt med. Pulsen som tur va funkade fin fint. Snittade på mjölksyratröskeln alla tre intervallerna men toppade ca 12-14 slag över den på slutet. Ju längre passet led så tyckte jag nog att benen blev starkare o starkare.
Imorgon blir det (nog) vila helt o hållet. Inte för att jag vill men det är så mkt annat som skall fixas inför helgens minisemester/ tävlingshelg i Rättvik.
En som inte vilar imorgon är min sambo Tina. Hon stack imorse ut på sin cykelsemester med tillhörande kärra. Med vissa kedjebesvär idag så kom hon vid 16-tiden fram till Gillersklack iaf och är vid gott mod. Hennes mobilbloggningar verkar strula dom oxå. 96 km körde hon idag och imorgon siktar hon på att ta sig till Borlänge men måste först göra ett stopp hos ikonen Börje Lindberg i Ludvika.
Ush vad trött jag är nu. Försöker skriva mer imorgon efter alla tusen saker jag skall göra.
Har förrsten hört att min hoj är på gång. Kul! jag har ju nyss beställt den....

Kommentarer
Postat av: Voigt

Det där att prylar är på gång har man ju hört förr :) Hoppas inte för mycket bara.

2008-07-10 @ 14:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback