Lugn vecka? Bullshit!



En glimt ur mitt arbetsliv. Att lägga färdig gräsmatta är kul men ganska jobbigt. Tur man kör elit. Martin på bilden cyklar inte alls, då hans cykel blev stulen igår.

Det närmar sig svenska mästerskapen i mountainbike. I år kör jag bara crosscountry diciplinen då jag ändå inte har någort att göra i tempot. Låt mig upprepa vad Öijer skrev för någon dag sedan. Vem kom på tempo i mountainbike egentligen?? Känns väldigt mkt landsväg. Nej för nya sporten med sprintförfarande, som vi körde i dom här stadsloppen i mtb som Almby fixade i Örebro och Motala aif i just Motala för några år sedan. Eller mer som Lida loop kör nu dagen innan själva långloppet.
SM är bara en enda tävling på året och för mig har den alltid betytt årets viktigaste tävling trots att den oftast ger en sämre placering än en vanlig cup-tävling då proffsen kommer hem o kör. Kul att verkligen få se hur dålig man är jämnfört med dem. Jag körde min allra fösta cuptävling i Uppsala 2002, Sten-sture pokalen, i seniorklassen där jag spurtslog Tony Andersson och vann. Blev en segerintervju med Hasse "talanäraintevjuoffret" Sjöström. I elitklassen den dagen segrade Fredrik Kessiakoff. Jag hade alltså valt fel klass för se vart han är idag. OS! Kolla in reportaget från igår på SVT med just han. Ett ca 10 minuter långt från morgonsoffan utan dopingprat.

Jag är både godtrogen, envis och optimistisk när det gäller min nya tävlingsskapelse från Tyskland. Den lämnade öl-landet med något slags transportfordon i fredags och skulle anlända i början av denna vecka. Jag står ajour varje dag att hämta den i Tidan då det blir ett snäpp vassare tävlingsvapen på just SM på lördag. Idag onsdag fanns den inte så jag rastade mina ben på min gamla trotjänare i markaspåret. 2 dagars vila visade sig vara rätt. Körde två lugna varv och hamnade ändå under 20 minuter per varv. Benen kändes jättefräsha dock verkade hjärtat lite ansträngt, ja inte känslomässigt, utan de har slöat till sig lite och verkade vara lite chockat. Inte riktigt synkat med benen iaf..

Nu när Tina har sin cykelsemester så blir ju jag tvungen att sköta allt här hemma. Då märker man att de tar lite tid att städa, tvätta, laga mat, handla, tvätta bil, vattna växter, gå ut med sopor. Ja ni hör...Bara roliga saker. Tina nådde förresten Karlstad igår men nu säger hennes kropp STOPP! Ett knä verkar vara överansträngt så imorgon blir det buss hem hit, med cykel och kärra.
Nu väntar en härlig kvällsrutin: mat framför Family Guy på tv 6.
"Blast u wild woman"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback