tråkigt men avslappnande och kul ändå

Inatt klassade jag mig som sjuk. Svettningar och förmodligen feber. Nu vet jag att några tror att beror på min träning men jag vet personer som har varit sjuka utan att träna alls. Detta är iaf aldrig kul som elisatsande cyklist då det snart är tävlingssäsong. Det säger alltid schvissh efter nyår så står man där och är osäker på om man är starkare än konkurenterna. Nu har det gått några timmar sen frukost, några timmar efter lunch med förresten, och det känns redan mycket bättre. Det stod redan vilodag på schemat så det passade ju bra att vara krass idag. Det planerade intervallpasset imorn blir inte av oavsett hur pigg jag känner mig då. Man är ju lite äldre nu, inte gammal, utan erfaren. Det kan bli ett lugnt distanspass om det känns bra men beslutet tas imorgon bitti. Man vill bli förslappad fikakung nu när det finns så mycket tid över, kom just tillbaka från det lokala fiket ca 150 m bort. Klarade av 3 koppar kaffe och endast en liten pepparkaka. Kände mig lite proffsig då mobilen ringde och en av mina träningsklienter ringde o rådfråga om sina intervaller. Hoppas att tanterna i 55 årsålder 2 bord bort lyssnade och fick dåligt samvete över sina feta gräddbakelser.
Det enda man kan koppla ihop med aktiv träning idag är att jag cyklade brevid min lillasyrra när hon körde ett löppass idag på förmiddagen. Hon fick låna min pulsklocka så både hon och jag fick lite mer specifik information vart hon ligger i puls när hon tränar. Anna fyller 21 i år så jag utgick från 220 - ålder när jag ställde in pulsvärdena i klockan. Hon klarade att snitta 189 i 3 minuter långa intervaller och avslutande dem vid ca 195 bpm. Hon är nog en högpulsare och har en maxpuls över 200 skulle jag gissa. Lite kul att det inte bara är jag i syskonskaran som tränar kondition, damp-anna har svårt att vara still så löpningen blir bra för henne. Kan man tvångsanmäla nån till en löpartävling?
Fick klart med en sponsor idag oxå, det är alltid lika skönt för det är ingen dans på rosor med att resa land o rike runt för att tävla varje helg. Nåja, det känns som varje helg. Varje liten extrapeng hjälper mycket. Ska ringa några samtal till nu och hoppas på lika positiva svar där.

Jag gillar att skriva. Skulle ibland kunna göra hur långa inlägg som helst men jag tycker själv att långa bloggar blir jobbiga att läsa. Idag har jag heller ingen aktuell bild som kan liva upp inlägget. Det viktiga är iaf att jag gillar det och jag skriver heller inte för någon annan skull. Ser det som mitt ventilationshål att skriva av mig med bloggandet mer än att hålla kontakt med vänner. Om jag inte gillar någons blogg eller hemsida så blir det ganska självklart att jag inte besöker den.  Om du har läst ända hit så har det varit ditt val. Jag skriver vad jag vill här.
Heppskepp


Kommentarer
Postat av: Henke

Jag skriver vad jag vill här , ja den var skön den !!
Men visst är det så att man skriver för sig själv , det går ju så mycket lättare på tangentbordet än i papper penna form !
/Henke

2008-01-15 @ 07:54:53
Postat av: Crosscar

Vad väger du nu då?

När mar du dig tävlingsvikt, eller är du långt ifrån ;)

Postat av: ola

Nja vikten är ca 1,5 kg över tävlingsvikten och jag är inte orolig.

2008-01-15 @ 09:16:42
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: torsten h

läser med intresse! ironi och glimten finns där, blandat med lite allvar ibland, toppen! skriv mer...

2008-01-15 @ 20:05:06
URL: http://www.siljansved.se/cykel/
Postat av: Oscar Ekstam

Känns det bra att bli cencurerad? =D

Det du skrev var ju inte ens farligt ju. Undra hur många inlägg som blivit borttagna :P

Imponerande vikt förresten!

2008-01-15 @ 20:42:52
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Martin

Vad brukar ni ta för turer under vintern? Är det mest norrut ella?

2008-01-16 @ 12:30:07
Postat av: ola

Jo oftast är det norrut... häng med nån gång så får du se.

2008-01-16 @ 19:44:31
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback