solsken & kameler

186116-42

"Det är vacker här i sveitch"
Igår kretsade dagen kring cykel av varierat slag. Först stack Tina ut och körde ett distanspass medans jag åkte till träningslokalen och fick till ett bra intervallpass tillsammans med den nya stereon. Han bara komma hem innan mobilen plingade till som tipsade om att junioren Mattias Nilsson från Falu CK skulle starta 14:30 i cykelcross-VM och allt skulle sändas live på internet. Blev till att sms:a runt efter någon med snabb uppkoppling så man kunde bjuda in sig själv för att kika på hans framfart. Jag skulle vilja påstå att det är Nilssons fel att jag klämde i mig tre bitar morotskaka samt en biskvi under tiden han förbrände motsvarande nere i Italien. Fy fan dig Nilsson!
Det var väl en blandning av dåligt samvete samt min träningsplanering som fick upp mig till klubbstugan senare samma kväll för dagens andra intervallpass fast av annan karaktär.
Idag var det vacker distans som synes på bilden ovan. I vår lilla grupp på 5 var vi Tina, jag, Matte B, Stigletarjonas och randonören Andreas ( alias R1). Det blev en backig början som övergick i en nyvägsvisning för att inte långt efter de bli ett zoo-safari då vi även denna dag passerade kamelerna Anna & Kalle. Idag höll dom sig dock på replängds avstånd och ville inte bli fotade då de tryckte bland träden.
Jag tycks ha skaffat en bra fettförbränning nu i vinter för jag åt inget på de första 3 timmarna och det var inga problem men sen förstörde jag det hela när det blev ett fikastopp på macken i Nora. När kaffe & muffin var nere ville sockerbegäret ha mer så även en dajm åkte ned. Onödigt men gott. 4:45 blev det idag för de som inte skarvade på nåt.
Ikväll ska vi motvilligt lämna ifrån oss katterna som vi har vaktat en vecka nu vilket är med delade känslor. Det kommer ju att bli tommare här hemma men defenitivt tystare på nätterna då de varje natt har haft racerlopp mellan hallen och vardagsrummet. Imorse slogs nog rekordet på hemma-zoo i denna lägenhet då katterna va "vrålhungriga" och i akvariet simma Öste febrilt mot glaset och plaskade efter mat. Ok, det verkar kanske inte som en hel ladugård som skriker efter två ton hö men här var det rekord iaf.

Ska nu försöka låta kroppen vila i 2 hela dygn för låren behöver det efter fredagens styrketräning. Det smärtar i muskelfästena. Jag vet att jag är en rastlös själ som gillar att röra på mig. Ta i måndags som exempel då jag hade vilodag. Gick bra ändå fram till eftermiddagen då jag till slut hamnade på friskis och sprang en mil på löparbanden. Jag siktar nu på att träna nästa gång på tisdag kväll så får vi se vad som händer....
image43 Dagens kvintett.
Nu skall potatisgratäng och ungsbakad lax tas emot med glädje.
Ciao


Kommentarer
Postat av: Milla

*fniss* Ni får nog skaffa er 1 katt, så eran racer skölpadda får lite sällskap=)
Eller så gör ni som mej och Hulken, skaffar en hög med barn, dom kan låta som ett 100 tal kor som springer genom köket när dom blir hungriga=)
Cykelturen kan ja ju inte komentera, då ja inte är nån cyklist, men det va ju fina bilder *fniss*
Ha ha så du pressade 3 bitar morotskaka och en biskvi, det va inte dåligt, då skulle du se det BERGET ja tvingade i Henke med fika bröd i går, efter ja hade haft mitt Ljusparty.Är han inte dålig i magen i dag eller dött av en sockerchock blir ja imponerad =)

//Milla

Postat av: ola

Pressa inte i Henke mer fika bröd denna vecka för då kanske han får så dåligt samvete att han säkert tränar skithård även denna vecka. Han ska ju vila nu.
Nej nån katt blir det inte men vi ser fram emot att få passa grannens katterna igen. Vi letar dock sällskap till Öste så hon får nån att sola med på barkbiten. Vattensköldpaddor är mer lättskötta än barn tror jag :-)

2008-01-28 @ 10:18:31
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Henke

Hur har du lyckats få milla att berätta sådana här hemligheter för dig !!
Verkar som om ni hade en fin tur !
Om ni skall åka något på söndag och jag får stuva om lite i programmet så kankse jag kan följa med , om jag får för er förstås !!
På tal om vila så känns det lite konstigt att jag inte skall träna i dag !! kanske har börjat vänja mig att göra det !
/ Henke

2008-01-28 @ 12:06:21
URL: http://www.henrikogren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback