Jäkla pappersbyråkrati

186116-32  
2 minnesbilder på min käre bortgågna farfar kändes rätt idag då jag har cyklat i närheten av både hans och mina hemtrakter idag. Vila i frid Valter.

Just nu sitter jag mest och är irriterad på allt skickande av papper fram och tillbaka till A-kassan. Papper kommer till mig med meddelande att jag inte fyllt i rätt formulär eller på rätt sätt. Man kan inte maila dessa utan kuvert med frimärke är det senaste tydligen, japp. 2008 är året. Det senaste brevet så skulle min förra arbetsgivare fylla i min frånvarotid vilket de kunde ha sagt tidigare då han fick fylla i arbetad tid månad för månad. Detta skickande av papper fram och tillbaka gör att min ersättning inte betalas ut förrens allt är klart. Shit, februari kommer att bli en tuff månad. Tur att den är som jag, kort.

Vila är farligt för hälsan. Man kan blir slö, tjock och nu även sjuk. I söndags kände nog kroppen på sig att den skulle få vila på måndagen och blev därför sjuk. Eller sjuk förresten...mindre frisk för om jag klassar detta som en sjukvecka så har jag ändå fått ihop ca 7 h träning. Lugn fin distansträning iallafall för att köra hårt hade inte varit så smart. Som jag skrivit om tidigare så hatar jag detta mellanläge, inte vara jättesjuk men inte heller frisk. Blir ingen hårdkörning förrens nästa vecka för varje morgon hostar jag slem som en storrökare i nån minut sen är det borta. Slemmet är i jämnförelse med Kraftmåleris färgkarta i närheten av "Limegrönt i morgondis"
 Idag körde jag 3 h med kontrollerna: Kumla, Sannahed, sedan Jonas favvo-väg till pålsboda där jag efter en kort snabb kaffekopp vände mot Sköllersta, Ekeby, Almbro för att sedan köra runt Hidingsta för att få lite extra tid. 

Det är så stressande att inte ha ett jobb att gå till. Det är så mycket som "måste" hinnas med då. Ta idag som exempel, träna, äta på/i Vardagsrummet, (resturangen heter så) handla mat, se på skidskytte-sprinten på tv, blogga, serva vinterhojen, byta telefonen mot en ny (ouf, kan ta tid) och slutligen diska. Sen dök ju nya numret av Kadens upp oxå. Blir nog tvungen att sjukskriva mig efter detta slit för jag kommer att gå in i väggen med så här mycket stress, utbränd i 30 årsåldern.
Funderar på att starta en stående punkt här i bloggen: Detta gläds jag åt just nu ska den heta. Detta lilla guldkorn kanske kan glädja nån annan där ute men framför allt så får det mig att le. Det jag gläds åt just nu är ett av våra för tillfället 3 husdjur. Vår vattensköldpadda Östergren som gör allt hon kan för att nå den lilla mat-stenen som är tänkt som fiskmat i 3-4 dagar. Den ligger inne i ett stenslott för att hon inte ska nå den men hon får in huvet i de små hålen där hon sedan ser och känner lukten av denna sten. Oj så hon kämpar från alla håll för att få sig en bit av den.
Klicka på bilden för att se örebro slott och Öste.
Vi är ju kattvakter åt grannens två katter som vi knappt ser röken av dagtid men på natten kör de intervallträning mellan vardagsrummet (inte resturangen) och hallen. Alla mattorna ligger i högar på mornarna och de är dessutom jättehungriga och hur keliga som helst, tills de fått mat för då är dom borta igen.
Imorgon ville sambon ha joggsällskap så det blir nog så då vädret ser ut att inte bli så cykelvänligt, skånskt vinterväder ser det ut som. Kantvind och regn.
Träna på därute, sjuka som friska.

Kommentarer
Postat av: Boonen

Nog är det kantvind och regn man ser när man gläntar på persiennen! Ska försöka köra två pass idag! får se hur det går.. Benen är inte världens piggaste just nu. Det är bara att ta fram tjurskallen!! Ha det så kul på löprundan.

2008-01-19 @ 08:55:18
Postat av: Patrik

He he, imorgon blir det distans, i just sidvind och regn. Idag var det bitvis tokiga stormvindar på löpningen, fränt.

Kör på!

2008-01-19 @ 20:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback