Fullmatad men lätt, inte lett.

186116-44Oj vad lätta steg de joggar med. Måste vara ett släktdrag.
Ja då var det tisdag igen. Eller vad det måndag? Svårt att hålla isär dagarna nu när man inte har några särskilda rutiner då jag har lovat mig själv att inte köra distans varje dag bara för att jag nu har tiden. Nä istället klarade jag faktiskt av att vila hela dagen igår men imorse (08:30) ville båda systrarna ha joggingsällskap och eftersom jag tycker det är så kul att de nu närmar sig RIKTIGT idrott efter alla dessa år på hästryggarna så gör jag dem mer än gärna sällskap pladdrande om pulszoner, stretch och olika intervaller. Ewa, som inte har kommit igång på allvar än med träningen utan provar nu lite olika på friskis, på gym och idag lite jogging, satte nivån idag så det blev 5 min rask promenad följt av 5 min jogg. Vi körde 1h o 15 minuter så det blev en hyffsad runda ändå. Den tidiga starten starten gjorde att det blev en minimal frukost vid sjutiden men följdes av en desto större grötfrukost vid 10:30 tiden efter joggingen. Vid lunchtid, 12:00 så blev jag bjuden av en tredje blondin (jag har tur jag) thai-buffè så just nu har jag ingen lust att skryta över att jag har förra årets tävlingsvikt redan nu. För det har jag nog inte just nu, ligger nog 3-4 kg över den.
Ska slöa lite nu med onlinespel vid datorn för att om några timmar ta mig till klubbstugan för hårdrockslyssning. Ska överväga att träna där oxå. Hade tänkt att köra tunga intervaller men just nu har jag mest lust att slööööaaa.

Imorgon hoppas jag på bra väder för då skall blå loket luftas några mil. Hmm, vilket fik ska man välja då? dagens I-landsproblem.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Henke

Ta fiket som jag tog kort på på min blogg då får du en lång runda !!
ps: du måste ju kommentera min blogg och inte bara millas !!
/ Henke

2008-01-29 @ 14:19:53
Postat av: ola

oj oj oj. avundsjuka eller svartsjuka??!! jag ska skriva i din oxå...
Jag äter ju knappt på mina rundor de vet du ju.

2008-01-29 @ 15:17:15
Postat av: Henrik

Bra att du redan tidigt i dina systrars idrottskarriärer påpekar att streching är inte till för riktiga idrottare.

Postat av: henke

nej att du inte äter det vet jag ju redan , hhi hi !
Nej jag är inte svartsjuk och inte avundsjuk , men jag trodde du var intreserad av cykel och träning och inte husdjur osv , haha men vad fel man kan ha !
/henke

2008-01-30 @ 06:18:28
URL: http://www.henrikogren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback