Nytt & fräsht

Jo som du ser har denna sida fått sig en ansiktslyftning men jag är fortfarande lika ful.

Bäst att börja med detta gläds jag åt just nu: Att jag är medlem i sveriges näst bästa mtb-klubb. Japp, Almby IK var 2007 den näst högst rankade klubb i sverige näst efter Falu CK och efter att nyss ha varit på en möte i cykelsektionen så känns det positivt för kommande år oxå. Cykel ungdom, f.d. cykelskolan är en bra återväxt efter oss gamlingar som tävlar på högsta nivån och det senaste tillskottet är endast en 8 år gammal grabb men han verkar ha mest energi av alla ungdomar som tränar inomhus i friidrottshallen en gång i veckan. Vi elitsatsande gamlingar brukar köra minst ett pass med dessa vilddjur under sommaren och det är ömsesidigt roligt.

Roligt är det oxå att
http://lillamillas.blogg.se/  har hjälpt mig med att snygga till startsidan på min blogg. Som några av er redan vet är jag bättre på att cykla än att fixa med Ctrl, Delete och den där anykey. Det står så ibland. "To contiune push any key" jag hittar den aldrig. Tack Milla.

Den där grymma träningsvärken har äntligen försvunnit och nu kan man köra på igen. Hade en dag med aktiv vila igår då jag började med att vara träningshjälp till lillasyrran som imponerar med löputvecklingen. Igår hade nog hon ett DAMP-anfall då hon sprang intervaller med mig, skulle sen till badhuset och köra längder där, för att sedan iväg och rida en häst. Men på eftermiddagen skulle hon vila.....Är vi lika så säg.
Efter det så cyklade jag med min arbetskamrat ut till köpcentrat dryga milen från stan, shoppade, fikade och cyklade hem igen. Jag fyndade tändstickor, ringklocka till Blå Loket och en hårklippningsmaskin, allt för totalt 95 kr. JULA var stället.

En massa små saker har fyllt dagen idag men det stora målet var skidskyttet kl.14. Det var spännande men samtidigt en besvikelse att inte sverige kunde knipa en medalj. Tycker mer och mer om denna sport då det kan vända så snabbt från en 16e plats till medaljplats. Det kommer dock snart nya chanser för Aco och Ferry.

Provade nya intervaller idag och de funkade bra. Riktigt bra. 40 stycken av en variant och 10 av en annan. Mer än så skriver jag inte om dagens träning. Kan ju inte ge ut allt...

Jag lovande ju en liten rally-anekdot sist.... När jag fyllde 25 (det var ganska nyss) fick jag av min far en rallytur med en av dåvarande bästa chaufförerna i klass N,  klassen under WRC så det var ingen dålig bil. Han, Patrik Malteskog, och den dåvarande svenska mästaren hade fått tillstånd att träna på en sträcka i skogarna i södra Närke. Efter påklädning av overall, hjälm, intercom, jädra massa bälten så frågande han mig "e du beredd" JAPP, sa jag och sen spettade han iväg. 1an, 2an, 3an, 4an de första ca hundra metrarna innan den, i mina ögon, smala grusvägen började. Jag var då säker på att han typ skojjade och skulle släppa på gasfoten lite när kurvorna med rullsgrus kom men icke! J-VLAR vad det gick undan. På en smal, kurvig grusväg där jag med t.ex en volvo 240 kanske skulle kunna (med mkt tur) kunna snitta 50-60 km/h så var hans mätare aldrig under 90 knyck och toppade på ca 150. Vi lättade lite över ett krön och i själva landningen "sög" sig liksom bilen fast på den lösa grusvägen. Han sa efteråt att det är ju just sånna inställningar som de provar ut hela tiden. Däckval, dämparinställningar mm.
På vägen hem mot Örebro så tog den ungefär 45 minuter innan en konstigt pirrande känsla försvann från mina ben. Har du chansen att någongång få åka med i en liknande bil med en tävlingsåkare. Gör det. Även om det är otäckt o skrämmande. Det är verkligen en upplevelse som man inte glömmer.

Blir ingen bild idag då startsidan är så snygg. Tack igen Milla.

Kommentarer
Postat av: Martin

Snygg sida, och du är ju i alla fall snyggare än kamelen.

Postat av: Milla

ååå va beröm man får...nästan så man skulle kunna tro ja är en Elit cyklist som gjort en stor vinst , med alla denna fina beröm!*garv*
Va bra att du la ut länken till min sida, nu kan du säkert lura över några av dina läsare till min sida=)
Din besökare är ju mer kommentar glada än mina. eller så skriver du roligare än mig!
Hur nu cykling kan va så skoj ?!

2008-02-13 @ 08:27:54
URL: http://lillamillas.blogg.se
Postat av: ola

nu när ni snart har producerat klart med barn så får väl du ge cyklingen en chans. Det ökar den kreativa skrivlusten förstår du.
Om några år tävlar nog hela er familj, och ytterligare några år senare är Henke cyklande teammanager över Team Ögren/hulken...

2008-02-13 @ 09:28:41
Postat av: Oscar Ekstam

Snuggt!
Grönt är fint, in med mer vitt nu bara =)

2008-02-13 @ 14:40:45
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback