Laddade fel i berg&dalbanan

"Man kan inte ta igen ett missat pass genom att träna längre eller hårdare på nästa." En gammalt uttryck som går o går i huvet på mig i negativ mening.

Den där roliga löpningen i onsdags tog hårt på mig, för hårt. Träningen i fredags gick så där och igår var det planerat att bara köra ett intervallpass mot de vanliga två. Detta inte bara pga ryggen utan även för att jag denna vecka tänkte ta det lite lugnare. Det blev fika på stan med romantisk promenad i det oromantiska vädret, kraftiga vindbyar och snöfall. Senare på kvällen blev det tacos och sällskapsspel med lillasyrran och våra sambosar. Vi spelade även Örebro-spelet som är en lokal kopia av monopol. Jag köpte upp det företag som jag jobbar på i verkligheten. Då borde väl jag kunna avsätta nuvarande chefen tycker jag...
 Ryggen var verkligen inte bra igår så efter mycket övervägande blev det alltså inget tränat överhuvetaget. Min kära Tina som är utbildad massör, samt påbyggnadskurs i triggerpunktsbehandling fick även ta fram lite naprapat-kunskaper och knäcka ryggen min igår. Det funkade för idag så var allt mycket bättre. Det är verkligen en vardagslyx att ibland kunna fjäska till sig en massage ibland. 
Jag laddade idag för ett långt o tufft distanspass med Jonas o Doktorn och funderade även på att kanske skarva på lite efteråt för att ändå försöka kompensera något för gårdagens magplask. Mentalt åtminstonde. När klockan nästan är 10 och jag står i hallen i nästan full cykelutrustning ringer telefonen och det är chefen. ÅH NEJ! jag hade ju snöjouren denna helg så inget distanspass för mig tydligen. Näpp, snöskottning i 7 timmar vilket av en del kanske kan ses som träning för bål och överkropp men jag lovar er alla, det gör ingen snabbare på cykeln genom att skotta snö. Nåja, bara att acceptera läget och när man kommer igång med snöslungan och skyfflingen är det trots allt rätt kul. Ända tills termometern har stigit så mycket att det bara är blask o slask som man skyfflar undan. Då känns det rätt meningslöst.
Direkt iväg till träningslokalen för att få trampa lite ändå. Då kommer nästa bakslag. Ingenting funkar. Ja inte i själva träningslokalen utan i kroppen. Inte pulsen, inte benen och då i synnerhet mitt j-vla vänsterben som nu är till salu på blocket. Inte huvet heller för den delen, det ger upp för tidigt. Den som nu försöker vara klok säger ju att det beror på att man jobbat fysiskt en hel dag men jag tar inte den förklaringen. Inte nu åtminstonde. Ge mig lite tid och snart ett avsnitt av En annan del av Köping så kanske jag ändå kan se nån ljusglimt från denna dag men inte just nu. Fan va bitter jag är nu o här vid tangentbordet... En annan irriterande sak är att jag vet att jag är i fysiskt bra form för igårkväll gjorde jag ett sådant där Fitness test med pulsklockan. jag gör det en gång i månaden och oftast efter en vilodag. Gårdagens värde var 11 enheter över novembertestet och 10 enheter över december. Det är nog fasiken det här med att vila som är så farligt. Kroppen tror DIREKT att det närmar sig VM i tv-tittande och europamästerskapen i chips.
Har iaf redan planerat en hämdaktion för kroppen. Den startar redan imorgon bitti och slutar inte förrens på onsdag. Wohhhaahaha (uttalas som en galen vetanskapsman)
Dagens mest lämpade bild...
image46Han kommer för mina ben....

Kommentarer
Postat av: lilleputt

Men broder....bli inte för frustrerad. Låt inte det här få ta ännu mera krafft från din lilla tränade kropp. Det är nog bara bra att du har en liten nedgång på fitnesstestet för då ger du ännu mera på kommande träningar. Ta den här nedgången som något positivt, och ge dig fan på att bli bättre nu helt enkelt. Jag kanske ska ta åt mig lite förresten, att träna med människor som är mkt sämre hjälper ju inte! Vi hörs!Kram

2008-02-03 @ 23:00:47
Postat av: lilleputt

Men broder....bli inte för frustrerad. Låt inte det här få ta ännu mera krafft från din lilla tränade kropp. Det är nog bara bra att du har en liten nedgång på fitnesstestet för då ger du ännu mera på kommande träningar. Ta den här nedgången som något positivt, och ge dig fan på att bli bättre nu helt enkelt. Jag kanske ska ta åt mig lite förresten, att träna med människor som är mkt sämre hjälper ju inte! Vi hörs!Kram

2008-02-03 @ 23:01:13
Postat av: Henrik

verkar som det inte bara är jag som blir frustrerad av att inte hinna träna , snö är så rooooligt..inte

Postat av: ola

Känner lite i benen idag trots ett dåligt pass. HAHAHA, de är rätt åt dom. Dom ska snart tuktas igen...
Hörredu Anna..Det var ingen nedgång på fitnesstestet. tvärtom. Läs ordentligt! Vem tränar du med förresten som är sämre tränad än dig? finns det nån sån??

2008-02-04 @ 14:08:43
Postat av: Crosscar

Apapap! Nu har du missat att skriva vad du glädjs åt =)

2008-02-05 @ 10:48:50
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: torsten

oj oj oj... skulle inte vilja vara kropp (Olas) nu ! Låter som misshandel och nacklåsningsgreppet är att vänta!

2008-02-05 @ 10:57:12
Postat av: Lilleputt

Hörrudu!Så dålig är jag inte! Om jag nu e dålig så går jag ju fort frammåt i alla fall! :))

2008-02-05 @ 11:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback