Jag är på mitt ex....

186116-34
Jag jobbar igen. På ett jobb jag har sagt upp mig ifrån men nu är jag här och gästspelar.

Igår var det, precis som idag, ett perfekt cykelväder. Svaga vindar, strålande sol och torra vägar. Då kan man ju inte bara sitta inne o glo eller träna på spinninghojen, nej då måste man ut. Att samla timmar är inte allt, åtminstonde inte i min träningsfilosofi. Det krävs ju även hög intensitet på passen och om mina 2,5 h motsvarar ett 4 timmars eller ett 6 timmars distanspass vet jag inte och det skiter jag förresten i också. Det jag vet är att mina ben blev alldeles mosiga och jättetrötta i flera timmar efteråt. Då måste det vara bra. Jag körde min sommarfavvorunda med hållplatserna Kvinnersta, Frövi, Fellingsbro och avslutligen Kägglan-backarna i mörka solgalsögon. Kändes helt rätt. Jag mosade på i hög fart i 2 h och 10 min och jag var faktiskt lite ångerfull att jag inte har en cykeldator på Blå Loket för det hade varit kul att veta en snitthastighet. Snittpulsen, som egentligen är ointressant, var 159. Ett normalt distanspass gör ca 130-140 i snittpuls.

Här på mitt gamla jobb, på min gamla jobbdator hittade jag dagens startbild. Den är tagen på premiären av Lida Loop då jag körde förvånansvärt bra. Det gör jag ju iofs alltid där. Har kört Lida 3 gånger och lida Loop gp/sprint 2 ggr och har aldrig varit sämre än nia på nåt av dem. När jag närmade mig lerhålet där bilden är tagen så skrek jag till den publik som så fint satt på berghällen intill. "Går det att köra här?" skrek jag stressad som man är under ett race. Ingen svarade. Resultatet fångades klockrent på bild och jag kanske var den första den dagen men absolut inte den sista för man kunde hitta hur många liknande bilder som helst  på nätet.
Själva jobbet här är att sitta och buda ritningar i Wolksvagen Caddy med en schysst stereo vilket underlättar själva körningen. Här jobbar oxå John. Han är förutom en grym trummis en musiklyssnare med bra smak. Han kan dessutom sjunga med till en del speedmetallåtar där sångaren growlar. Ouh nu vart det två svåra ord för er äldre läsare. Speedmetal är en slags hårdrock och growl är....Ja en del kallar sång, jag kallar det dålig sång och en del kallar det helt enkelt för ett jävla brööl. John ger mig mycket nya musikinfluenser vilket jag tycker är bra men Tina delar inte den glädjen med mig. John har oxå, så här på alla hjärtans dag :-) bränt en ny skiva till mig(men glömt den hemma) med bl.a Killswitch engage, bullet o en massa annat smått o gott. Just nu flyger budbilen fram med Hammerfall och Nocturnal Rites.....
Musiken gör detta jobb roligare...

Ikväll väntas klubblokalen bli insvettad igen.
Ciao Bellissimo

Kommentarer
Postat av: Patrik

Tja!

Jag letade efter det omtalade hålet på min premiär, i fjol, men hittade det aldrig. Kanske var det bara uttorkat?

Måste vara skönt med jobb igen, möjligheten att träna hela dagarna kan ju ha ihjäl vilken cyklist som helst!

Postat av: Patrik

Ska ni förresten köra snödrevet i helgen?

2008-02-14 @ 13:16:58
Postat av: ola

Hade inte klarat mycket mer med bara lediga, soliga dagar. Lite skönt att jobba igen trots att det är ett skitjobb.
Nja inte jag iaf. jag ska dock coacha Tina där. Järngänget vet jag inte men de kör nog skulle jag tro

2008-02-14 @ 14:00:27
Postat av: Henke

Bra att du fått något vettigt att göra på dagarna !
Köra bil och lyssna på hårdrock tycker jag inte låter som ett skitjobb , vi kan byta !!
Jag känner mig riktigt bra i dag så vilan hjälpte nog lite :-)
Angående bilden så skulle jag vilja se en strax efter dem där vurpan !!

/Henke

2008-02-14 @ 14:13:45
URL: http://www.henrikogren.blogg.se
Postat av: Musse pigg

Oj orkar du cykla så länge som 2 h , jag blir trött efter 27 minuter, fast jag cyklar bara vätternrundan , bästa tiden är 21h 47 minuter , det kan du försöka slå om du kan !!

Ps : Hulken hälsar

2008-02-14 @ 14:16:52
Postat av: ola

Jo du Musse....man är ju vältränad efter alla år av slit men vid två timmar går gränsen. Sen e jag helt körd.

Henke, det finns en bild....den kommer....

2008-02-14 @ 14:49:20
Postat av: Jessica

HAHA!
=D

2008-02-15 @ 15:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback