The running man.

Fick idag reda på hur mycket komptimmar jag har. Jag kommer att hinna träna ordentligt nu i vinter. Ska från och med nu på Fredag starta mitt egna lilla trainingcamp.

Bilden i inlägget innan var en sån där cool grej jag bara gick förbi på jobbet idag. Lite vardagshumor. En annan rolig sak på jobbet är när man får jobba med motorsåg. Barnsligt kul. Idag fick jag dessutom göra det på 10 meters höjd. Körde skylift OCH jobbade med motorsåg. Vilken pojkdröm va?

Gav mig ut och sprang tröskelintervaller i mörkret och slasket. Det gick jättebra. Fasiken så skönt det är med löpning. Körde 5 st 5 minutare som borde ha legat på mjölksyratröskeln men bitvis var det nog högre fart. Sprang om en dam som cyklade o då sa jag " nä nu får du allt lägga på ett kol". Det höll hon med om men hon körde aldrig om mig igen He he. Imorgon tänkte jag springa med jobbarkompismats som bara blir svårare o svårare att hänga av. Han vilar säkert idag oxå den fegisen :-)

Vem spelar huvudrollen i dagens filmtips förresten?
Nyligen skulle Sara servera kaffe men spillde och brände sig på fingrarna. Då blev hon inge sugen på vare sig kaffe eller mörk choklad så nu sitter jag här som en riktigt lycklig man.
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback