Snurrigt & grynigt

Började ploga snö igår kväll 19:30 och slutade för en stund sedan, 08:30. Vet nu inte om kroppen o knoppen försöker somna eller om den försöker hålla sig vaken. Ska nog lägga mig och kolla på skidor lite så löser det nog sig.

Varför sliter jag så för jobbet nu kanske nån undrar?  Ja det är ganska kul att köra Lundbergarn och ploga snö. Man har fullt fokus hela tiden så tiden bara springer iväg. Det tråkiga kommer när man 7-8 timmar senare byter till sandningsaggregatet för då blir det mindre hjärngympa och det börjar klia i ögonen.
Fan va skönt att jag han med ett bra gympass igår innan det var dax att jobba. Benen fick sig en bar genomkörare men framför allt magen oxå. Den ska få sig en omgång ikväll oxå på julbordet med firman på Berhn Hotell. Jummie!

Jag får nog belöningen för alla dessa timmar framöver då vi på jobbet sparar ihop övertidstimmar i en tids-bank vilken sen kan tas ut i betald ledighet. Så stora delar av Januari kan jag bara vara hemma, träna och få betalt!! Låter som ett proffs va?
ZZZZZZZZZZZZZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback