Risifruttiautomat??

Ahh. Vad skönt det är när låren är varma långt efter träningspasset och blodsockret är helt på okej nivå. Magen är fylld med rester och nu avnjuts moccakaffe. Livskvalitè!

Juletider betyder mer möjligheter till att umgås med nära och kära, driva på stan eller bara slöa och ladda batterierna. Inget av det ovanstående intresserar mig mer än att köra fina distanspass under julen. Så här är mitt schema så kan ni hänga med om ni vill.
Julafton: samling vid 08:00 vid OP. Det är ju en dag då man oftast ska göra annat framåt tretiden. Får man gissa att det blir en Nora sväng med sportklungan.se??
Juldagen: En något lugnare sväng åt Fjugesta, Vretstorp, Fika på Vibykrogen sen hem. 
Annandagjul: Hmm, inte helt bestämt men en sväng norrut vore fint då det är där backarna finns. Kanske Klockhammar, skjutfältet, Kamelerna Kalle & Anna, Nora sen hem??
Lördag sen blir det nog styrka på Friskis för att sedan packa inför sälenresan dagen efter. 

För en tid sedan fick vi tre kartor med Risifrutti, Mannafrutti och Risifrutti Gold till klubben tack vare en "kontakt" på Ekströms. Denna "kontakt" är självklart oxå en duktig cyklist och jag återupptäckte idag hur gott (nyttigt?) det är att efter ett träningspass direkt kunna fylla på med kolhydrater. Nu håller datumen på att gå ut så är ni i närheten av klubbstugan runt jul så ta en eller två stycken.
Idag kom Sara på en idè om en Risifruttiautomat i klubbstugan så man bara kan välja sort och smak med några knapptryck. Det ska självklart vara gratis och aldrig stå tom. Det skulle nog få våra cyklister i klubben att träna oftare...
Om vår "kontakt" fixar det så ska jag låta honom få slå mig på några fler tävlingar i framtiden... :-)

Imorse försov jag mig för min Nokia trodde det fortfarande var söndag. Finska grejer... Imorgon så blir det halvdag för att hinna med vissa inköp... (nej inte systemet. Jag är idrottskille..)
Hej o God Hjul

Kommentarer
Postat av: Sara

Hrrmmm.. det där med Risifruttiautomat lät inte lika intelligent idag...

2008-12-23 @ 13:18:05
Postat av: Patrik

Det har faktiskt funnits sådana automater, men de sålde dåligt.



Fast jag tror inte marknadscheferna blir så nöjda när du blandar ihop, varumärkena Ekströms, Risifrutti och Procordia... :-)



Har ni förätit er nu eller?

2008-12-29 @ 17:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback