Fördåligt med kärlek. Dåligt med kärlek?

Det har inte varit så mycket på bloggsidan nu. Detta har berott på både fysiska och tekniska faktorer. De fysiska är att jag inte haft internät i närheten och de tekniska är att dom där MMS-bloggningarna är lika pålitliga som zienare.

De där bacillerna från Jönköping har varit långdragna. Kanske hade de försvunnit fortare om jag vilat helt men i denna lilla kropp gömmer det sig en stor rastlös själ. Tunga intervaller i måndags, 3x10 min. tvättdax i tisdags (shit vad de sliter) joggingpass med jobbarkompismats i ondags, tunga intervaller igår 2x10 min + 1x 15 min. Idag har det bara shoppats nya (snabba) tajts. Då jag mobbas för min kondomdräkt som jag har från min gamla skidklubb Svennevads IF så måste de kläder jag köper för träning fungera för löpning, cykel och skidåkning.
Imorgon skall jag besöka Friskis igen och köra lite hårdare än sist då jag nu klassar mig som helt frisk. Ja ja..vet vad ni tänker... Riktigt fokus på styrka denna vecka.
Nästa vecka är det fokus på gruppen Volbeat. Blir kanske en lösning där... :-) säger inge mer än.. Om jag inte fixar en biljett till konserten så finns ju bandet på skivbutiken Najs prajs på eftermiddagen så jag får väl gå dit o hota med att strypa ut nån i ett halslås. En sista  panikutväg.

Förra helgen så skulle jag ge vinterhojen lite extra kärlek och serva upp den inför kommande distanspass. Rengjorde, pillade bort gammalt smuts och fett. och gav slutligen nytt fett och smörjmedel. DET SKULLE JAG INTE GJORT! Jag gjorde ju samma misstag på den gamla vinterhojen förra året. Det är tydligen skiten som håller ihop sakerna för nu krånglar växlarna mer än innnan.

Nästa vecka dimper mitt mobila modem ner i brevlådan så fler uppdateringar lovas. det händer mig så mycket hela tiden som jag vill delge cybervärlden.
Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback