Distanserad till distans

När man så tydligt förväntar sig att vägga på ett pass så blir det tydligen inte så. Jag klarade det långa/korta distanspasset på 3,5 h utan att drabbas av s.k. lågt blodsocker.

Jag, Mattias B och Andreas körde lite blandat grus och asfaltsvägar förbi Kvinnersta, fortsatte norrut via Hammarby, Born, Nora, Pershyttan och sen Billingevägen hem. Antalet kilometer har jag ingen aning om men utan att fylla på någe energi under passet så kändes det bra och jag väggade inte. Styrketräningen igår gjorde sig påmind hela tiden dock. Skönt för då kör jag inte med för lätta vikter. Har ju kört några distanspass runt tre timmar och då har det räckt för att bli krokig och idag så var tempot högre och vi pressade hyffsat i backarna.
En sak som jag måste ändra till julaftonspasset är min avsaknad av dubbdäck. Jag förstår inte mig själv att jag nästan varje vinter väntar tills jag kör omkull eller åtminstonde är jäkligt nära. Idag var det ordentligt isiga vägar över bergen.

Guitar Hero! Igår stod jag och spelade tills klockan 00:45. Det gick så jäkla bra så jag beslöt mig att gå upp till HARD nivån. Jag hade ju tidigare under kvällen stått och bevittnat ägaren till spelkonsollen stå och klara av låtar på EXPERT. Det såg ju inte så jäkla svårt ut... Men jag fixar inte i dagsläget HARD men spelet står ju fortfarande här i min lya så här under julen nu så kanske kanske...

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Åhhh du är så HÅRD, vad heter du på lördagar?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback