Brölloppsgåva.

Då sitter man här och surfar sladdlöst. Inte på någon grannes trådlösa nät utan mitt egna. Saras dator men jag har via opperatören 3 nu ett litet stift som körs rakt in i en USB-port så vips så har man internet. MAGI!!!

Artisten Scooter sjöng en gång "the chaser is better than the catch" och ibland kan man tro att det är rätt men imorgon hoppas jag det är fel. Jakten på Volbeat-biljett är över och imorgon är det konsertdax men jag backar historien något...

För nästan exakt ett år sedan spelade faktiskt Volbeat i Örebro men fick inte alls sån här uppmärksamhet vilket kanske mest beror på att de inte hade slagit igenom så jäkla stort som de nu håller på och gör. Jag själv blev tipsad om dem i somras och fastnade.
Jag skulle köpa en biljett till morgondagens konsert i oktober men redan då var de 700 biljetterna slutsålda och jag grämde mig lite. De senaste två veckorna har jag och min snälla kusin Linnèa håll utkik efter biljetter på nätet men de flesta kostar över 1000 spänn styck nu. Vi blev ganska glada då det dök upp två stycken för 710 kr på tradera.se där budgivning var tät de sista minuterna och de blev våra för 910kr. Ja för båda alltså. Vi har nu varit uppspelta sedan dess och är skitpeppade inför imorgon. Biljetterna var egentligen tänkta som bröllopspresent från den nygifta frugan (nån stans i värmland) men brudgummen fick inte ledigt från sitt jobb så de lades ut för försäljning. Jag och min kusin skall väl då spendera en bröllopsnatt ihop?? Fy fan! Skelögdhet och banjospel blir resultatet.

Har nu oxå fått låna ett playstation 2 med Guitar Hero så direkt efter ett kort, hårt löppass med jobbarkompismats imorgon så blir det hem och leka rockstjärna innan man får se några riktiga danska sådana.

Igår var det tänkt att köra högintensiva intervaller och det blev det väl men återigen upptäckte jag nackdelen med en testcykel där man ser sin egna uteffekt i watt. Effekten sjönk otäckt mycket efter den första intervallen och fortsatte nedåt. Pulsen däremot funkade fint. Vilat idag så imorgon skall det jobbas igen med kroppen. Förra veckan var ju styrka nu när rosslet och hostningarna är borta så blir det fokus på kondition.
Näst mål senare i veckan är julbordet :-) På lördag...
Musikrecension är att vänta...
Tjing tjong

Kommentarer
Postat av: Neapea

Fyfasiken vad knäpp du är... Sabbar du ett enda ragg ikväll ska jag aldrig mer prata med dig, -än mindre hjälpa till o ordna finfina rockbiljetter!

Ikväll släpptes 4 nya band till sweden rock... Ett av dem är ....... Gissa! Vi måste bara dit.

2008-12-10 @ 18:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback