Ändring i protokollet

Ja du Oscar, nu när H30 närmar sig får man fler intressen. Är det något fel på Perrelli??

Cykelkläderna åkte på idag kl. 1000. De togs av kl.1200 men då hade jag inte tränat något i dom. När jag agerade flytthjälp så ringde jobbarkompismats och ville springa och eftersom jag cyklat två dagar i rad så var ju ändå cykelmusklerna lite trötta och det var länge sen jag sprang och social som jag är (många anledningar...) så var det ju kul med träningssällskap. Det blev en ca timmes jogging med han istället.

Nu på eftermiddagen har det blivit storstäd. Igen. Denna gång åt Östergren. Ska ju åka bort en vecka och då kommer det att bli mycket skit i akvariet så en städ innan var nog rätt. Medans hon knatade runt i lägenheten så tömdes nästan allt vatten, över 200 liter, och det gnuggades rötter, stenar, bark och glas. Nu simmar hon omkring igen och "utforskar" om något har ändrats i hennes universum.

Nu skall jag snart iväg på ett kombinerat 18, 20 och 50 årskalas. Jag vet att 50-åringen köpte en Merida sculptura -08 åt sig själv i present. KLOK säger jag. onödigt och korkat säger den överviktiga o lata delen av mänskligheten.
hej hej... eller nej just. Fikade med två italenare igår. Ciao måste det ju bli. (den ena var 70 år och kör fortfarande på sin Colnago)

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Det beror på vilka egenskaper hos Perrelli du tänker på... Musiken hoppas jag verkligen inte att det är

Postat av: Patrik Paulsson

Det finns nog INGA ursäkter som täcker Perellis hemska uppsyn, inte ens det Oscar tänkter på....

2008-12-29 @ 17:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback