Äckel-MMS!

Vad konstigt det blev idag. Här har man ställt in sig på att utnyttja komptimmar och semesterdagar  från och med måndag men så rullar det på med jobbet så chefen ville att jag skulle jobba mån & tis oxå. Ingen fara på taket då de insparade timmarna sparas ju men ändå. Jag skulle ju vara ledig...

En annan konstig känsla infanns sig flera gånger under dagens intervallpass i Ånnaboda. Jag och jobbarkompismats tog bilen dit och han körde sen skidor där på konstsnöspåret trots de fem plusgraderna. Jag som kör med tejp under skidorna valde istället att köra löpintervaller med stavar i den gamla teknikbacken. Vet hur jäkla arg jag hade blivit av att bara halka omkring i spåret.Ni som körde mtb-sm 2003 vet vilken backe jag talar om. Att använda stavar förresten är något jag rekommenderar er alla oavsett om ni bara går eller kör löpning(uppför går bäst) Det är en riktigt bra pulshöjare.
Jag körde 3 minuters för att få upp flåset och pulsen så nära det maximala som möjligt. Efter tre stycken intervaller tänkte jag "bara en till". Efter den 4e så tyckte jag att nu var det ju bara två kvar så hade jag kört 6 st. När jag efter den 5e stod framåtlutad både skitnödig och spyfärdig utan att ha vinterkräksjukan så tänkte jag " jag är väl nöjd nu?" men började åter igen gå/jogga nedför backen. Valde mellan att köra en halv eller en hel intervall till men varför skulle jag bara köra en halv? Nej jag körde naturligtvis en till så det blev 6 stycken i vatten, lera, snö och brant lutning.
Sitter nu ca 1,5 h senare och liksom tröstäter på chokladrutor och dricker moccakaffe. MUMS! Det är jag värd.

Jag bloggade för ett tag sen om Heath Ledger i rollen som Jokern i senaste Batman-filmen. Stod i Metro häromdagen att han nu efter sin död blivit nominerad till en Golden Globe och chansen finns att han även kan få en Oscar för sin roll. Det är han värd tycker jag.

Den senaste tiden har jag börjat få många snuskiga historier via sms/mms. Det är ganska roligt tycker jag men så finns det ju dom som alltid ska vara värst. (läs snuskigast) Ibland kommer det filmsnuttar med riktiga äckelfilmer. Roliga filmsnuttar OK. Äckliga filmsnuttar INTE OK.
Nu skall jag börja med ett slags expriment. Jag skall prova att baka skånska pepparkakor. Jag älskar ju köpevarianten men skall nu pröva att göra egna.
Hej så länge

Kommentarer
Postat av: Pizzabagarn

kompis

2008-12-19 @ 23:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback