Svartsurfning!

Svartsurfning låter som en jobbig sport. Läste idag på en info-tavla här på kneipbyns camping att för att surfa i Telias surfzoner som finns här skulle man få en inloggningsavgift i receptionen!?! Jaha? själv behövde jag bara konfigurera mig med det trådlösa nätet första gången ooch nu flyter det på felfritt. Med felfritt menar jag väldigt långsamt men ändå.

Fick äntligen mjölksyra idag! Ja det var skönt att kunna träna på ordentligt idag. Knät känns inte hundra % men nu är man på hojen igen på allvar iaf. Körde 2 x 20 km i delvis tävlingsfart och ibland under. Ute på Tofta skjutfält så blåser det tydligen alltid även om hela världen är vindstilla har vi fårr höra och erfara idag. Jag "bombade" på ordentligt ute på grusvägarna där idag i rak motvind och höll nog ca 16-18 km/h. Antingen har jag en usel form eller så blåser det ordentligt idag. Det har tydligen även ställts in några Gotlandsfärjor så jag hoppas på det sistnämda...

Tränat, vart på funktionärsmöte där jag blev kallad proffscyklist :-) och nyligen klämt en 100grams chokladkaka ihop med en Staropramen.... Det är rätt gött att vara på semester  sjukskrivning.

Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Matte B

Haha! Det går väl inte fortare än 16-18 när du bombar:) Ska bomba lite i Södertälje i helgen bra slätåks banor :)

2008-08-15 @ 18:44:07
Postat av: Nilsson

dricker du öl utan oss? har hört att du vill att vi kommer och göra örebro osäkert nästa helg... tror jag har läkt ihop tillräckligt då för att kunna visa mig på dansgolvet och köra några av mina högt respekterade moves..

2008-08-15 @ 23:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback