Näst sist, trots kryckorna.

 Kasta flaskor ja. Det gjorde jag men inte från cykeln. Bilden är återvunnen..

En som  dock kastade en nästan urdrucken flaska på mitt knä med de sex stygnen var Peter "Dr." Kuchenbuch. Vilket tack man fick för att man langade :-)
Idag är iaf knät ännu bättre men jag får inte tro att jag är hel än för ju mer jag går desto ondare gör det. Bra att Tina då säger åt mig att lägga mig på soffan o kolla på OS. Måste ju lyssna på en sjuksyrra... OS var det ja.. Kom på imorse under frukosten att damernas linjelopp var ju idag. Så här i efterhand är jag glad att jag bänkade framför tv:n och såg de sista två tredjedelarna. Grattis Emma! Tina grät och jag skrek.

Jag var ju anmäld till gårdagens Finnmarkstur men det var inte Tina och så hon tog min plats genom att göra ett så kallat namnbyte. Naturligtvis blev det även ett klassbyte. Detta är helt i sin ordning men någonstans har inte all information gått fram för jag står med i resultatlistan och kom inte sist heller. Näst sist på tiden 6h o 16 minuter. Fasen va bra med kryckor och dessutom langat vatten till massa klubbkompisar. Och min svit på genomförda lopp fortgår ju oxå.
Om man ovanpå detta lägger OS-silvret och en snart 4cl rökig whiskey (lagavulin) så blir livet rätt gött!

Imorgon bär det av till Gotland.

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Man får väl be om ursäkt för flaskan på knät och tack för hjälpen med langningen!! Sorry!

2008-08-11 @ 10:22:27
Postat av: Köttraketen

Det var ju jävligt bra siktat i alla fall. Själv vann jag skolmästerskapen i "kast med liten boll" för 21 år sen men de e inte mycke värt jämfört med denna bedrift. Grattis!

2008-08-11 @ 15:33:02
Postat av: Jennie

Jo tack jag har öppnat boken och läst en del stycken, skall läsa den mer noggrant när huvudet orkar ta emot informationen. Men den verkar faktisk väldigt bra =)

Provade dock att springa idag 4 steg med extremt tunga ben uch det var nästan lika otäckt som första gången jag skulle stå på egna ben när jag klev ur sjuksängen.

Är det milla som gjort din sida oxå ?

Kram kram/ Hoppas vi hörs snart.

Ursäkta fel adress den hoppade upp automatiskt då pappa visade den för mig, skall bättra mig =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback