Man or a mouse?

Magnus Darvell! För en del av er jättekänd. För en del andra bara ett främmande namn. För er som vet vem han är har jag lite rolig läsning. Han måste vara sponsrad av Citroen. Ja annars jobbar han n og extra som säljare för dom då han verkligen talar sig varm om märken och i synnerhet hans egna cittra. Även om en del funktioner i den är defekta så ska det vara så enligt Magnus "Heartbreak Kid".
Då han och några fler dalmasar (o en kulla) var här i helgen så passade jag ju på att visa höstens cykelcross bana för han och Oscar Ekstam. Magnus trodde den kunde bli en av de finaste banorna i höstens cx-cup. Lägg där till att han skänkte mig en avskedsöl innan de åkte hem och att man har fått höra spännande böghistorier från cypern så blir man genast lite osäker på denna tunna man. Som ett lugnande besked fick jag höra att han visat bröstkorgen för kvinnor på Frimis i lördags kväll

:-)

Själv skäms jag lite över att jag tycker det är jäkligt kul med TV spel. Så pass kul att jag faktiskt blir riktigt osocial. Tack Oscar för du tog med det men jag har fått ännu mer blodad tand. Jävla skit oxå...

Ännu mer cykelsnack..Snacka om att de har koll på sina konkurenter...Jag fick höra att jag knöt skorna som Bleckur & Westergren. Vem fan har koll på sånt egentligen? Jo Darvell.
Vi Almbyiter hade väldigt mycket sett fram emot att få visa upp Kilsbergens bästa sida från cykelsadeln i söndags men ingen av dalakillarna hade modet (orken?) att ta med sina plastcyklar så det blev en lugnare shoppingtur istället. Ja inte för junioren dock som hade feber och slöade bort hela söndagen.

Min envetna förkylning sitter kvar och jävlas. Hade ju ett ofrivilligt uppehåll vid Finnmarken pga av min krash. Cyklade ganska mycket på gotland och blev sen förkyld. Hur peppad tror ni man är inför de Svenska mästerskapen i Långlopp som går nu på lördag i Varberg? Ca 37% laddad.
kommer inte på någe mer nu....
hej hopp. måste packa en massa saker nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback