Kastat flaskor men inte kryckorna.

Följde idag Finnmarksturen från sidan men har haft bra dag ändå. Finns kanske många av er därute som mycket hellre skulle sitta där på sidan med kaffe, bulle och koskälla men jag cyklar den hellre. För en del heter den Jävla Finnmarksturen men inte för mig.
Jag kan lova er därute som tror att jag hade kryckor för att få sympati och frågor att så var det inte. Det känns ordentligt i knät nu på kvällen att jag vart i rörelse hela dagen. För att bara sitta/ligga ned är ca 12 gånger skönare än vanligt och det smärtar lite lagom varje gång jag kliver in och ut ur bilen. Jag fick förresten köra hem oxå från Ludvika då Tina tagit ut sig lite på FMT. Hon envisades ju att köra på crossen och hade haft två stycken punkteringar. Den tredje fick hon när vi var påväg hem i bilen då ett plötsligt pysande från baksätet var framdäcket som gav upp på crossen. Tackar smärtstillande medel för att jag klarade det utan att krocka.

Loppet verkar ha varit ganska torrt om man lyssnade och tittade på deltagarna efter målgång.
 Lite skvaller-info: SM-femman krashade och gjorde en klassisk face-plant och fick sy 7 stygn så då blev han ju coolare än mig. Fick dock ett sms där han sa att 5 hade gått upp så då blir väl jag en vinnare i alla fall??
Dagens sexa fick magproblem och spydde några gånger under loppet de sista tre milen men lyckades hålla sin placering iaf. Bra jobbat men så är han ju en gammal härdad man.
OS-deltagaren Alexandra Engen har vuxit till sig och blivit pryl (vikt)galen. Jodå hon berättade glatt om den nya hojen som skall gå två tävlingar i år. OS och världscupsavslutningen. Ungefär som min nya hoj då..
Darvell var tillbaka efter att ha tränat 2 h på drygt en månad men så missade han ju oxå viktiga långloppspoäng. Han såg dock glad ut efter målgång iaf.
Oscar Ekstam Falun har den senaste tiden ätit så mycket fikabröd att hans ben har förvandlats till två mandelkubbar så han kom inte ens runt banan. Läs hans sida där han ger dig de bästa fikbrödtipsen :-) www.oscarekstam.com
Mera dopingsnack. Mina inlägg om EPO-erbjudandena verkar vara en snackis där ute. Ja snacka på ni. Vill ni ha min kontakts nummer? En tvåbarnsmamma på 29 år....

Vill ge både ris o& ros till dagens segrare Fredrik Eriksson. Jävla stark kille det där, men kan han inte hålla sig på landsvägen så vi andra dödliga kan få en placering bättre iaf.

imorgon skall det fixas en massa inför semestern/ cykelresan till Gotland. En o annan fika skall väl pressas in men då endast kaffe. Man har väl moral?? eller oxå inte...
Har nyligen fått gruppen volbeat återupptäckt. Jäkligt coola. "Som en blandning mellan metallica och Jonnhy Cash" som en polare sa.
Hej o hå på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Voigt

Tacka för hjälpen igår med flaskor. Trampa mest igenom för egen del p.g.a. vissa problem. Men FMT är en fin tävling. Förstår inte att fler kör, bara ca 600 igår.....

2008-08-10 @ 09:59:48
Postat av: Storebror

Du kom visst näst sist på 6:16... :-)

2008-08-10 @ 11:08:18
Postat av: Oscar Ekstam

ja jag ska nog fika på heltid nu tror jag...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback