Inlåsta nycklar.

Ouf. Borta bra men det är ganska skönt att vara hemma igen oxå.
Hem till den blå lagunen.

Kort summering av veckan. Måndagsträningen hade strypben, blyben, astmalunga, stockar ovan knäna osv. provade olika sorters intervaller men inget funkade. Spurterna lyckades knappt driva  sex stycken 100watts lampor. Då förstår ni.
Tisdagen betydde övertid på jobbet där det grävdes med spade, lades plattor i mängder så efter 11 timmars jobb blev det en natt med mygg, varmt litet rum samt en snarkade kollega.
 Här bodde vi. fönstret längst upp till vänster var vårt.
Onsdagen var det träningstävling i Marka men manfallet var stort och det blev endast 7 deltagare. Jag lyckades sänka mitt personbästa med 4 ynka sekunder men det visar iaf att den nya cykeln kan gå fort den oxå.
Igår var det åter igen övertid i Grythyttan. Vi slutade dock lagom till ett vackert skådespel i form av blixtar och dunder kom över oss. Jag trotsade vädret och stack ut på en kortare joggingtur trots att jag var skittrött i kroppen redan innan pga arbetet. Joggingen var mest för att jag skulle kunna stretcha igenom hela kroppen efteråt.
Jag var nog ganska trött i knoppen oxå för när jag senare på kvällen skulle hämta ett par extra strumpor i firmabilen så lyckades jag låsa in nycklarna!! Detta hade aldrig hänt om man hade jobbat inom stan men naturligtvis nu när vi bifinner oss ca 8 mil utanför.
En jäkla massa ringande för att äntligen nå chefen via hans frus hemliga mobilnummer?!? så fick vi honom att starta en bilresa till oss 06:30 imorse.
Vi har inte bara njutit av Grythyttans goda glass när vi har jobbat där utan även ätit lnch på Måltidens hus. Känt via Carl jan Grankvist.
Måltidens hus!

Trots att det har varit en extremt lugn träningsvecka har jobbet verkligen satt sina djupa spår för jag är skittrött. Imorgon skall jag dock plåga benen lite. Skall oxå få höstens cx-bana godkänd är det tänkt.

Chipp. skriver mer nästa gång.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Hej och hå =)



Vi är tyvärr inte hemma under Finnmarks turen, vi ska bege oss til sjöss, och åka til Finland en vända!

Så det blir ingen finnmarkstur för våran del.Dessvärre=(



hulk och minisiarna hälsar tebax så mycket


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback