Det är över nu.

Aj aj aj. Min vänster vad krånglar. Eller idag gör den mest ont. Igår däremot var den definitivt inte tränad för 100 km mountainbike.
När de svenska mästerskapen i marathon avgjordes igår på Bockastensturen så var jag nog bara tränad för halva sträckan. Sen blev jag trött i de där jäkligt branta o dryga backarna. Strax där efter börjad vaden småkrampa när jag ställde mig upp för ett igångdrag eller liknande. Lite senare i loppet började även framsida lår krampa när jag ville stå upp och dra på lite hårdare. Är lite nöjd över hur jag kunde ignorera dessa kramper och köra vidare. Som racerapport vet jag inte om det finns så mycket att säga. Tekniskt sett är Bockstensturen rätt lätt men jäklar alltså...den är inte lätt fysiskt. Jag märkte återigen att det är på stökiga stigar som jag kan dra ifrån konkurenterna. Samt på längre utförkörningar. Något som det var för lite av. På ett ställe blev jag omkörd av Oscar Bylinder som hade fixat en punka tidigare. Han är ju vanligtvis rätt vass men han passerade mig strax innan en utförskörning så där hängde jag på han och lämnade de övriga 4 som jag hade som sällskap just då. Oscar o jag växeldrog lite innan jag sa till han att "kör du, jag är rökt". Jag kände att jag inte kunde matcha honom så då ville jag inte heller bromsa honom. Han stack iväg men aldrig utom synhåll. Strax där efter passerade jag han och såg sen aldrig röken av han. Han kan ha gjord den gamla klassikern att steka sig själv.
 Resultatet blev iaf att min vänstervad inte funkade någe vidare efter målgång och jag haltade som en gammal gubbe. Fick lite massage i målområdet och det lättade upp lite.
Jag har ju inte haft den optimala uppladdningen inför BST med krasher och en ca 9 dagars förkylning men jag blev ändå 15e man igår. Det är jag nöjd med. Kan inte vara någe annat känns det som.

Nu blir det inte bloggat på ett tag...Inte bara beroende på att jag nu mentalt har tagit höst. Känns faktiskt som säsongen är över men jag har ju nästan alltid något att skriva om och jag tycker dessutom det är roligt.
Nä det beror på att jag idag börjar flytta till en egen lägenhet. Ja det kommer kanske som en chock för en del av er medans en del redan vet. Nu är det som det är och vi får se hur framtiden blir. Det har varit intressant att prata relationer med så många kompisar som jag har gjort de senaste veckorna. Hur väldigt olika inställning alla har på hur man ska tänka, leva o göra.

Datorn blir kvar här hos Tina iaf. Kompisar, bibliotek, internetcafeer...vad vet jag vart jag bloggar härnäst men jag är fast i bloggträsket så uppdateringar kommer det att bli men inte lika mycket nu på några veckor. Fortsätt gärna att kika in för jag lägger inte ned iaf.
Killen som gillar cykelskvaller ger er nu sitt egna skvaller.

Korta notiser: 1.Fredrik Eriksson fortsätter att imponera på mig. Fan va stark han är. Missa inte tempo-VM.
                         2."Bombarn" satte fart på loppet första skede igår. Tror många hade respekt för han då de direkt tog upp jakten. Det var kul att se där jag satt i tredje led :-)
3. Jag trodde "seglaren" tappade kedjan igår i en backe då kadensen for upp i 200 men han växlade tydligen bara ned :-)
4. Om detta var min sista mtb-tävling i år, så var det det enda som jag fick tävla på min nya hoj som jag beställde i januari...

Min hoj från 2007 är till salu....plastcykel, snurrväxlar, snygg....
På återseende kära läsare.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Ja känner ju varken dig eller Tina, så jag hoppas ni bestämt er för rätt beslut att bo på varsina håll. Vart som en chock faktiskt. Men som sagt vill man olika med livet, så är det ju svårt att välja samma väg... helt förståligt.



Tråkigt att det blir dåligt med inlägg ,,,men jag hoppas på smaskigheter snarst om ditt privatliv...cykling det är ju inte så mye att läsa, men ändå måste jag trägla mig igenom varenda blogg inlägg du gör...hahaha är man fast i en blogg så är man!



På återseende Ola och lycka till i nya Lyan.

Postat av: Oscar Ekstam

Well I got my pocket full of real tales, and a broken guitar mode

...And the stories keep on rollin', out from a sad man's tongue.

2008-08-31 @ 15:09:04
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Jennie

Lycka till grabben, and i will always love you !!

2008-08-31 @ 16:16:41
URL: http://jew75.blogg.se/
Postat av: Oscar Ekstam

Appropå tidigare text:



"At www.myspace.com/volbeat there are 2 volbeat (snippets) songs from the coming album" Guitar Gangsters & Cadillac Blood", which will be out on the 1st. of september 2008."

2008-08-31 @ 17:09:11
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Lillahåriga

Hårt liv e det! Men du brukar använda hjälm så jag är inte orolig.. Hoppas det går bra med flytten och nya lyan blir bra. Bara att spela in grannarna med en massa bra hårdrock..

2008-08-31 @ 18:22:07
URL: http://lillahariga.blogg.se/
Postat av: Sanna

Här skulle man surfa efter tårtor och halkade av nån anledning in här... och sen så jag att det är ju DU. :) Hoppas att allt är bra med dig.

2008-09-01 @ 07:50:38
URL: http://manulog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback