Bredband och hårdrock i luften.

Inga foton idag. De senaste bilderna jag har lyckats plåta har blivit så jäkla suddiga så jag väljer att inte visa dem.

Båtresan igår gick extra fort igår då vi såg "en natt på museet" med Ben Stiller och bl.a. Owen Wilson i rollistan. Jag blev uttittad några gånger när jag asflabbade då man har lurar på sig så är det ju inte alla som vet vad det är man skrattar åt.

Ligger nu i vår lilla stuga i Kneippbyn utanför Wisby och har lyckats hitta ett trådlöst nätverk här. Inte toksnabbt men vi hade ju ett 56 modem hur länge som helst och sen segband från Telia på 0,25 mbit/sek så man e rätt nöjd ändå. Kör dessutom Noctural rites på datorn så om jag glömmer bort mitt onda knä så lever livet rätt gott på semestern sjukskrivningen.

Vi har nyss åkt runt och kollat in alla start och målplatser på helgens tävling. Den är ju som en rallytävling med massa specialsträckor med egen transport emellan. Som cyklist kan man se det som ett antal temposträckor istället. När vi lämnade Tofta skjutfält så såg jag några stora haubitsar och en stridsvagn. Sånt går man ju igång på...

Reklamen för detta lopp har varit annonser i olika tidningar, flyers som jag och Tina delat ut på flera tävlingar. Det har även funnits flyers och reklamare på vasaloppet och vätternrundan och till och med på ssporthotell nere på Mallorca men ändå är det ändå bara drygt 100 föranmälda åkare till detta premiärlopp.
 Jag vet att det är en del elitcyklister som läser här och jag vill ha er gissning till varför det inte är flera. Beror det på krocken med andra tävlingar? priset? för lite vinstpengar? krånglet med färja & boende? allt tillsammans?

Nu har jag vilat knät en stund så vi ska leka turister och besöka ett megastort Intersport här. Riktig turistfälla förmodligen...
Törs väl knappt säga vad jag skall pröva ikväll.... återkommer med det...

Kommentarer
Postat av: Voigt

Haj,

Dock ingen elitcyklist men tycker om att cykla :)Här är min gissning angående få deltagare till GBB.

1. Vill man få med snabba cyklister så får det absolut inte krocka med någon LLC/XC deltävling, som det gör i detta fall.

2. Vill man locka den stora massan (motionärer) så tror jag på att ha tävlingen tidigare. Kanske någon gång runt mitten till slutet på juli, så att det kan kombineras med semester. Nu har de flesta redan börjat jobba....

3. Tävlingsformen låter spännande men jag tror ett hederligt långlopp hade lockat fler deltagare.



Hur står det till med knät?

2008-08-13 @ 14:33:09
Postat av: Ulrik

för många sorkar på banan...?

2008-08-13 @ 17:38:29
Postat av: Oscar Ekstam

Japp Voigt sa det bäst.



lägger till:

Mer prispengar för att locka eliten, eller något annat coolt pris. Typ en tur i en stridsvagn eller nåt.

Och så är ju Gotland ganska off jämfört med andra tävlingar. Så antingen måste det vara semester eller så skaffa spons av färjorna och inkludera båtresan i anmälan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback