Upp-pepp blev ned-pepp.

Åkte till träningsspåret igår för att köra "lite hårdare" som jag kallade det i mitt huvud. Fort med ordentliga ökningar. Hade hoppats på ruskigt snabba varvtider så man kunde dra till helgens tävlingar medstärkt självförtroende. Ringrostig på tekniken så blev det snabbaste varvet "bara" 20:26. En bra tid egentligen men ändå inte nöjd....Det är väl jag i ett nötskal.

Idag var det vilodag. Då har jag varit ute o joggat 50 minuter med lillasyrran. Vila är ju livsfarligt men jag vilade iallafall från cykelträning. Hon frågade mig om jag krisat något då jag snart är gubbe. Det var väl ett jäkla tjat på alla runt omkring. Jag mår som en prins. Känns som jag peakar just nu men det har inget med åldern att göra.
Kom hem och öppnade dörren hemma och möttes av doften av nybakat bröd. Ahh, och denna gång så skulle inte Tina ta med det till cykelhandlarn eller till sitt jobb så nu fick faktiskt jag ta en bit med smör, ost och ett stort glas o`boy! LiVSKVALITÈ!

Jagar nu även sällskap till bilen som ska gå ensam (förutom lilla jag) till varberg på fredag eftermiddag och hem på söndag eftermiddag. Intresserad någon???

Imorgon är det tjejträning oxå..... Ouf. Mycket nu...

Kommentarer
Postat av: Henke

Oj OJ , skulle ha läst din blogg tidigare , för jag hade gärna gjort dig sällskap i bilen :-)
men jag får vara hemma och gosa med bebisen , lika bra det kankse :-)
/henke

2008-04-19 @ 11:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback