Snöblandat pissväder....

186116-89Jag saknar inte Family Guy längre.... Hittade en 3 skivors DVD-box igår när jag var och handlade. Yummie!

Idag har jag inte varit lika stolt över att jag har ett utomhusjobb. Fy fasiken för det väder det har varit i Örebro idag. Det enda som man egentligen har saknat för att göra det riktigt, riktigt uruselt är kraftiga vindar. De kommer säkert imorgon (gnällig närking men jag är inte "gubbe" än) men den här snöblandade sörjan som fallit hela dagen idag har varit tillräcklig.

Igår kändes det lite som att det var sista chansen innan det sämre vädret skulle rulla in att få köra lite mtb och jag lurade med Jobbarkompismats. (ja han heter så..) på sin nya Giant NRS som han är så nöjd med. Vi körde blandade stigar med lite asfalt för att komma till Frösvidal och vek in i djungeln där. Inte långt därifrån finns en av Kilsbergens brantaste backar som är skitbra att köra intervaller i. Tog nästan 4 minuter att komma upp, varje gång, vilket känns lagom när man blåser på det man har i benen. Pulsen svarade nästan lika bra som i söndags men benen kändes lite sega. Måste vara vilan i måndags som lurade in benen i djävulsträsket. Säger det igen: Vila är livsfarligt!
Blåste sedan på ordentligt i den svaga medvinden för att komma ifatt jobbarkompismats som stuckit hemåt efter BARA en sväng i backen ;-). Fick även bra puls på slätan då jag mosade tunga växlar i sann Darvell-anda. Skönt känsla när jag nådde dörren men sen vet jag inte vad som hände efter att jag fyllt på med både recovery och mat..... Somnade under Aktuellt (ca 21:15) vaknade under vädret då Onsdagens väder visades, somnade igen, vaknade när helgens väder visades ca 30 sekunder senare.... Det var som en tjock dimma och 21:47 slocknade jag totalt. Tror att back-intervaller is da shit för man blir trött av dem iaf.

Idag blev det bara en kortare joggingsväng med kompleterande bålstyrka efteråt för att imorgon (förhoppningsvis) vara urstark på nya intervaller. Har inte kört dessa på en månad nu, får se hur det går.

19: 00 ikväll startade ett uppskjutet årsmöte i klubben. 19:20 var det slut. Rekord!!! men så var det bara val av klubbordförande som var kvar sedan förra mötet. 2 koppar gratiskaffe blev det och lite cykelskvaller. Jag tänkte dra om Marka-spåret lite på lördag. Vill nån hjälpa till någon timme??
Chipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback