smaka omaka par

Måste bara slänga in en liten blänkare innan jag glömer bort detta I-landsproblem. Vissa saker ska man inte blanda ihop bara för att de är goda var för sig. En del nyare konstillationer blir dock goda överraskningar.
 Förra veckan köpte jag (naturligtvis av misstag då jag var ute efter solroskärnor) den nya PLOPP Tuttifrutti. Jag gillar normalt inte vanlig PLOPP men jag gillar väldigt mycket Tuttifrutti-godiset. Denna blandning visade sig vara lyckad och idag skedde samma inköpsmisstag.
Igår under min bilresa hem ifrån Varberg var jag lite "wild & crazy" och prövade ännu en nyhet i godishyllan. Inte för jag på något sett gillar godis utan jag ser mig mer som en försökskanin som måste dra det tunga lasten och prova nya saker.
Denna gång blev det DAJM Forrest fruit. Redan vid första lilla provbiten så var det tydligt att man inte ska blanda ihop saker bara för att man kan. Nej dajm ska vara dajm. En bra kopp kaffe och en helt vanlig dajm. Som efterrätt tar man sen en PLOPP Tuttifrutti.
Om man nu gillar godis förstås.

Jag är ju en seriös idrottsman som sköter om min kost till 110%

Sökte efter en bild på sökordet plopp. Då kom denna upp ??!?
image99

Vi var nyss och handlade på ICA förresten. 2 fulla papperskassar kostade 954kr!! Vi handlar mycket ekologiskt vilket ICA suger på. Nä vi går mer och mer över till Coop Forum där de är väldigt mycket bättre på nyttiga och ekologiska varor. Som choklad t.ex.

Kommentarer
Postat av: Köttraketen

Plopp ser god ut. Vit och fin med salt och peppar. På spett förstås!

2008-04-22 @ 11:21:52
Postat av: mamma milla

du va mej en jävla godisråtta ;-)

2008-04-22 @ 19:46:22
Postat av: ola

Godisråtta?! Nja missbrukare av fruktos, sackaros och laktos kan jag acceptera.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback