Skulle ha bilat även på kvällen.

186116-107
Ja denna blandade skara skulle köra träningstävlingen idag. 19,5 km tempo med egen tidtagning vilket faktiskt gjorde att man kunde få en hyffsad tid. Flertalet hade ju stilenliga temporiggar men vi var några med vanliga racerhojar oxå. Banan är relativt flack men efter ca 2,5 km kommer det en höjd där jag hela eftermiddagen har sagt till mig själv att jag skall inte vara uppe runt, eller över, mjölksyratröskeln förrens efter den. DET SKET SIG! Det sved innan jag var där så denna lilla höjd ökade på syrahalten vilket gjorde att jag var tvungen att släppa ned pulsen, tillika kraften, när det var svagt utför till vändpunkten.
Tempo är svårt. Skitlätt tycker en del för man är ju ensam på vägen och det är bara att "bomba" på. Jag har svårt att pressa mig när det bara är mot klockan. Jag visste ju det redan innan men man måste ju träna på sina svaga sidor oxå. Min tid blev iaf 31:46 och han som körde snabbast var nere på 26 minuter nånting... Tänk vad en tempohoj kan göra, för det är väl bara matrialet det hänger på ??
 Min cykelhandlare som även han körde på linjecykel hade 31:56 så där kan man fortsätta att vara kaxig när man är däroch handlar :-)
image108
Snyggaste hojen idag. Inte bara för att det var Focus.

Jag hade en annorlunda uppladdning idag inför denna tävling. Ni kanske har hört talas om sån här vibrationsträning, eller bara vibbträning. Man står på en vibrerande platta och gör lite övningar som i sin tur ska aktivera muskelnerverna att reagera. Jag körde en variant av det hela eftermiddagen då jag har bilat bort betong med en bilmaskin. Ni vet den där klassiska reklamfilmen när HAN står där med bar överkropp då HON går förbi med sitt vajande hår och de möter blick innan hon låter blicken glida över hans vältränade, lite svettiga kropp. Jag var mer HAN med den taniga kroppen och den fula cykelsolbrännan som svor som en borstbindare åt den jävla tjocka betongen. Och nån tjej såg jag inte röken av...

Ska ta med kameran till jobbet imorn då det idag lyftes in en kanon från 1600-talet på den tomt vi jobbar på. Coolt!

Hej så länge. Vila med gott samvete nu. Det förtjänar du ;-)

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Vet inte om du kan vara så kaxig att du slog handlaren med 10sekunder... kanske om han hade temporigg.
Fast handlaren kanske tävlar i Elit vad vet jag ;)

Postat av: ola

okej då Oscar men jag vet ju att han ibland läser här så jag vill inte trycka ned han för mycket då det kanske skulle påverka mina affärer där. Eller åtminstonde min plånbok.
Allvarligt talat är jag usel på att köra mot klockan så att jag inte var sist blev till en merit.

2008-04-30 @ 18:57:13
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback