Lördag är fest-och mekardag

Klockan är sju på morgonen, jag har varit uppe i drygt en timme och väntar nu på dagens första espresso. Händer det något särskilt idag undrar du? Nej. Det är bara en ensam morgon med kaffe och Killswicth engage, Sonic syndicate och Bullet for my valentine....

Vill börja med att lite offentligt gratta min gamla barndomsvän Sudden som i veckan blev gubbe. Japp ryktet säger att vi är av samma årgång han och jag men jag kan väl omöjligt fylla 30 i år?? Min humor och mitt uppträdande är inte mer än 14 säger Tina hela tiden. Nåja hursomhelst åker jag ned och grattar honom i eftermiddag då han flyttat till Norrköping och kommer hem någongång, på nått sätt, i nått skick i natt. Det är ju planerat ett distanspass på mountainbiken imorgon då den skiljer sig liiite liiite från den racer man suttit på flitigt på träningslägret.
Denna vecka har det förutom ett joggingpass blivit mest just nämda mtb som träningsredskap. Jag tävlade ju på exakt samma hoj hela förra säsongen men det första jag gör är att ändra lite på sittställningen då den kändes helt fel. "Hur kunde jag sitta så här förra året?" Ändringarna är inte stora men man känner skillnaden direkt för man sitter så mycket på cykeln nu för tiden. Det handlar om att höja sadeln nån millimeter, skjuta fram den lite och vips så känns det bra. Testa nya däck med nytt tryck mm.
Appropå cykel...Min jobbarkompis har äntligen bestämt sig! Igår bilade han till Kvänum för att provköra en Giant NRS och fastnade för den så han slog till. Han har velat ett tag och provkört både heldämpad Focus och hardtailen stumpjumper och detta visar just vikten att verkligen provköra något som man ska använda så fysiskt som en skogsmoppeNu är han fast i denna sjukdom som inte ger med sig på många år. Välkommen!

image88
När vi åkte transferbussen från hotellet på hemresan från Mallis frågade Tina hur länge jag skull kunna stanna här. Just då kändes det som att ca tre veckor skulle vara det maximala men nu känns det annorlunda. Jag längtar tillbaka och skulle nog kunna stanna betydligt längre. Motivation till att träna har jag nästan jämt och dessutom gott om det men det är allt det vardagliga här hemma som ställer till det. Jobb kallas det visst. Det är dessutom allt detta med städning, tvätt, handla, fixa och dona med en jäkla massa hela tiden som blir lite av en belastning här hemma som man slipper när man tillfälligt åker bort. SUCK!! jag vill tillbaka...
Lägret var bra på alla sätt. Det har jag nämnt tillräckligt men träningen måste ha gått skitbra där verkligen för denna vecka har kroppen svarat som en 80 åring med osteoporos.
 Mån-vila,fast tvätt-tid kan ge träningsvärk oxå...
 Tis-sjukt dåligt mtbpass med avtrampad kedja.
 Ons- Jogging för att slippa referens till hur långsam man är på hojen.
 Tors-mtb med stressande Doktorn och det var jobbigt men svarade bättre än tis.
Fre-mtb i Kilsbergen och hängde iaf av Tina men resten av passet var i ensamhet och då är man ju alltid bäst men backarna var jobbiga ändå.
Idag är det skifte av drivpaket på hojen så den blir tävlingsduglig. Tack Tidan Cykeldistibution för grejerna.
Tänker dessutom spendera massa pengar hos Forsbergs cykel då det alltid ger en skön känsla i kroppen efteråt. Precis som.....  Förstår nu varför många tjejer gillar att gå på stan och shoppa sig lyckliga men varför handlar de bara kläder?? Det är ju cykelprylar man ska shoppa.

Ciao bella

Kommentarer
Postat av: Henke

ja du ola allt det där extra som stör träningen är inte roligt , jag slipper dock tvätta , men det finns mycket annat skojjigt att göra här på gården !!
men jag har insett att jag måste ha och göra lite annat också annars kommer jag bli sjukt less på cykel !

Over and out / henke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback