Hård som stålmannen.

186116-95Idag intogs det mest  ofrivilligt ett nyttigt kosttillskott.

Jäkla framväxel att krångla. Snurrade runt i skogarna igår och var sur över min framväxel. Kör jag en felsökning när hojen står i ett mekställ funkar allt så där retsamt klockrent. När jag trampar i stökig terräng så vill den ibland inte gå upp till stora drevet och ibland kastar den av kedjan. Hoppas detta inte blir en ursäkt som jag måste skylla på efter helgens tävlingar. Om jag inte vinner alltså. Hoppas att banernas karaktärer är jämna och ganska okuperade så man bara kan bomba på stora kakan.

Idag har jag jobbat med en vinkelslip i flera timmar och kapat järnrör. Handskar, arbetskläder, skyddsglasögon o hörselskydd räcker tydligen inte om man ska undvika dessa små, glödheta spån som flyger iväg vid kapningen. Jag har nog ökat i vikt idag pga. alla dessa små metallflingor. Jäklar vad en del svider till när de hamnar på huvet eller handlederna.

Joggingen i tisdag satte sig i benen för varken igår eller idag har det funnits det där "sprittet" som man vill ha inför tävling. Vilan idag och resdagen imorn ska nog framkalla på spritt och abstinens efter cykling. Jag har dessutom nyligen fått massage av min personliga massös. 32 år, ogift, vältränad och tar inget betalt då hon nöjer sig med att få klämma på mig :-)
Tävling ja.... Nu vet man snart om det man har pysslat med de senaste månaderna har givit resultat. Jag har varit frisk hela vintern, haft tur i oturen med att vara arbetslös en kortare tid i vinter vilket har gynnat cykelträningen. Jag tycker jag har haft bra diciplin på mig själv oxå när det gäller den tuffare träningen och dessutom lagt till lite specialträning för att förbättra mina svagaste sidor. Det måste man göra fast det oftast är roligare att träna det man är bra på. Jag säger varje försäsong att det känns bra och jag är i fin form men efter ett par tävlingar så vet man att man iallafall inte är bäst.
Vid nästa uppdatering vet jag lite mer exakt hur bra vintern gått.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Patrik

De backarna klarar du på stora kakan, vi pratar ju om Sveriges baksida... :-)

Tusan också, ingen av brudarna från Kumla hade gått massagekurs, räknas inte detta som doping för dig?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback