Det bara blev så! Typ 50 km nedrullning

På mitt jobb finns all för många slöa tjockisar. Dom finns nog på många arbetsplatser då svenskarna bara blir tjockare och tjockare. Idag i omklädningsrummet innan vi gick hem för dagen så fick man höra ännu en lite hånfull fråga "jaha ola, blir det 3-4 mil idag? hehe.."  Öh JA det blir det svarar jag seriöst. Då tystar de skrockande skratten för dom tycker dom tar i när dom frågar om man ska köra så långt på en vardagkväll. Tanken idag var att bara köra ett återhämtningspass och "skölja" ur benen och då siktade jag på dryga 30 km. Vädret var helt ok, många nyasfalterade vägar och vindarna var gynnsamma så det blev visst 50 kilometer innan jag var hemma. Helt sjukt långt tycker nog mina jobbarkollegor. Helt sjukt tycker jag det är att åka hem, slöa framför tv:n och äta snacks och bygga på sin stora mage. Åtminstonde om man gör det varje dag. Inte ens jag cyklar ju varje dag.

Imorgon blir det tempoträning. Eller tävling. Eller vad det nu klassas som då det inte kostar nåt och man kan heller inte vinna nått. Kl 18 vid mellringes återvinningscentral. Tempo till Närkes Kil där man vänder. 19,5 km lågt blir det och jag kommer att känna mig som jag är på något power meet. Äldre herrar som vill visa upp deras polerade åk och jämnföra prylar. Då får väl jag vara mosbrickan med pucko.
image106
Imorgon går dessa duos snuskigt snabbt med mycket mindre kläder på. Det kan bli kul att titta på. Snuskigt oxå för den delen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback