tvångstankar och baciller

Focus i blickHela fredagen gick jag på ett rus ifrån torsdagens pace efter bil. Hade varit kul att få spräcka 100km/h vallen men det blev personbästa ändå med de där 95-97 km/h. Ni som är lite oroliga för eventuella skador vid en olycka så kan jag lugna er med att säga att jag har ju hjälm på mig.
Laddade fredag kväll med tacos och gott sällskap inför helgens svealandsmästerskap men nånting måste ha gått fel i själva laddandet för tidigt lördag morgon (kl 5) infann sig en lätt svullnad, med lite svidande, i halsen så det blev en lite whiskeyklunk omgående sen direkt tillbaks till sängen. Trots att det inte trollade bort bacillerna i halsen så är det ändå en medicin som man kan använda så där spontant utan dåligt samvete och det var ju dessutom lördag. Jag beslöt mig ändå för att deltaga i min sämsta diciplin, tempo, och det gick skitdåligt. Jag kom femma. Det hade jag varit ruskigt nöjd med om deltagarantalet varit mer än 10 personer men nu var vi fem deltagare. Japp, sist alltså.
Matte B är ruskigt stark på just detta och är Almby IK:s svar på csc:s Fabian Cancellara. Han vann och får i ett års tid köra i en speciell tempotröja på just nämda cykelform.
Vakna idag med mer snor i snoken och samma känsla i halsen som ett dygn tidigare. Bara att erkänna för sig själv  att kräma ur sig på ett xc-lopp inte hade varit ett bra alternativ så fick det bli ett lugnare (bitvis dock stenhårt) pass i härliga Kilsbergen som börjar inta härliga höstfärger. Vi körde en slinga som skulle passa klockrent på ett långlopp och tankar på ännu en tävling startade naturligtvis i huvet. Efter det passet så tjatade min lilla djävul i huvet "timmar timmar" så jag skarvade på lite upp i markaskogen för stigletning. Vänta nu...sjukdom, skarvande efter pass med polarna och stigletning...låter som en dalmas jag känner ;-)

Annars då? Hittat rätt inställning på kaffekvarnen så nu mals det bönor som direkt hamnar i moccabryggarn. Färskt ska det vara. Längtar redan till morgondagens frukost då det även skall provas Guarana-pulver till filen. Det OCH nymalet kaffe borde resultera i personbästa till jobbet.

"När man är frisk tänker man bara på cykel, när man är sjuk tänker man bara på att bli frisk."

Kommentarer
Postat av: Thomas Einarsson

Var inte du pa bygdevagen i fredags ? Ont i halsen ?

2007-09-10 @ 00:51:02
Postat av: ola

JOOO!! Bara stack in huvet en kort stund och nu sitter man här och snorar. Men jag är ung och lär mig av mina misstag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback