Sammanfattning och fortsättning

Nu har en liknande stress kommit som brukar kännas i kroppen i mars-April. Att tävlingarna snart är här. Det känns samtidigt lite konstigt för mentalt har jag nyss avslutat den mer seriösa delen av säsongen. Cykelcrosstävlingarna är snart igång med koskällor, pommes med beanäs och massor massor av galen publik. Ja inte här i sverige men i Belgien kanske. Tävlingarna här hemma får man vara glad om det står några snorungar på sidan och skriker glåpord efter en.

Har kört rätt bra i veckan med styrketräning, spinning ( oh yes), löpning och idag var det tänkt att köra lite tuffare cykelträning men vaknade med en svidande hals så det blev lite lätt rullning i 20 minuter sen glappade vevarmen och ingen passande insexnyckel fanns i bakfickan :-(
Vill inte bli sjuk igen. Har redan haft en rekordsäsong när det gäller sjukdagar så nu får det vara nog med sånt skit.  Jag vill ju vara frisk på söndag för då hoppas jag att det kommer upp många mtbcyklister till Ånnaboda (10:30 senast) för att köra en lång, fin, social sväng i Kilsbergen.
När jag sitter här och vill delge veckan så kommer jag inte på nått roligt vilket får mig att känna mig jättetråkig. Jobb på dagarna och opretantiösträning på kvällen. Jag är gråååååå...

Hoppas snart på trissvinst, solsken och babes!!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Kul med Kilsbergen!
Jag hade gärna varit med, men i helgen så ska Syd-cupen i MTb avslutas, så min säsong har två tävlingar kvar!
Kör hårt, du kommer bli grym i crosscupen!

Postat av: Mathias C

Det är inte kul med dessa förkylingar.. Har släpat på en i flera veckor med halsont till och från. Noll träningstimmar än så länge denna vecka! UR TRIST! Men tänker skita i om den spökar när stefans crosstävling går! Jag ska åka dit och bli förnedrad och så är det bara! Drick mer whiskey!! Det gör jag! Ha det!

2007-09-28 @ 15:14:32
Postat av: Niclas

Jag dyker nog upp på söndag. Får nog hålla mig till åka lugnt/fika gruppen då jag bara har fått ihop 2timmar på 2 veckor :)

2007-09-28 @ 15:25:36
Postat av: ola

Mer whiskey! Där har vi det. Har ju inte tagit en hutt på toklänge...
Niclas: tror att det bara blir en enda stor fikagrupp på söndag. Fikat är ju det centrala i cyklingen...

2007-09-28 @ 17:23:44
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback