" Yes my master"

186116-31
Har flera gånger fått höra att jag är en egoist som bara gör som jag själv vill men det är inte sant. Jag gör inte alls som jag själv vill. Idag t.ex skulle jag ta det lungt på löpning för att kunna köra hyffsat på morgondagens cykelintervaller men det sket jag ju i. Mot min egna vilja alltså.
Allt startade så bra med arbetskamraten på 5 km spåret och första varvet tog dryga 24 minuter med en jens-pause. Sen sa vi att vi skulle köra nästa varv "lite snabbare" utan att säga någon slutlig måltid. Efter ca 900 meter känns allt toppen, stegen bara flyter fram utan ett ljud och jag känner att jag är starkare än min kollega som nornalt har ett jäkla löpsteg. Du får köra hårdare säger han och bryter den tystnad som infann sig under varv 2. Jag ökar och kan inte hålla mig från att le när jag bara glider ifrån han men vid ca 3,5 km kommer mina ben på att jag inte längre löptränar särskilt mycket men huvet säger att HELA kroppen får skämmas om han kommer ifatt igen så håll nu avståndet bakåt. Några nervösa blickar över axeln ibland bara för att försäkra sig om utebliven skam. Pressande de sista backarna blir tiden 21:10 vilket jag är sannerligen nöjd med och nu får nog nästa mål bli att köra 2x5 km under 42 minuter. Det kan gå. Eller oxå inte.

Igår var det gym-dax. Körde igenom hela benen och lade till magträninig efteråt. Tyckte jag var ganska duktig då jag körde liggande benpress med 116 kg på men han som tog maskinen efter mig fyllde på med nästan alla stora viktskivor som fanns. Ett snabbt överslag sa mig att han körde med nånstans mellan 200-250 kg! Jag vågade inte gå o fråga för han äter cyklister till frukost för att täcka järnbehovet tror jag.
Imorn väntar crossen, oavsett väder. Sällskap nån? 

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Idag körde vi cross på lugnet i -1 och ännu kallare regn...

Du maila mig, jag har priser å skit till Cypern. Men jag kan inte lista ut din mail....

Postat av: Öijer

Det är okej, du får skriva att det var jag som körde benpress efter dig..

2007-11-01 @ 08:40:44
URL: http://www.henrikoijer.com
Postat av: micke

ja, inte var det jag i varje fall. benpressmaskinen tar inte alla vikter som jag behöver för att få effektiv träning.

2003 satt jag i en sådan maskin för första och sista gången. smith-maskin heter den väl. då körde jag en rep på 80 kg har jag för mig. knäböj är styrkeövningarnas styrkeövning!

2007-11-01 @ 21:57:19
Postat av: Jens Westergren

Tack för att du inte avslöjade att det var jag... Det är tillräckligt pinsamt att jag trampade sönder baknavet i backen där Öijer fick springa...

2007-11-01 @ 22:07:23
Postat av: ola

Nej ni klenfisar. Det var ingen av er på gymmet för han var mer av den...."solbrända" typen. Jag är seriöst orolig att Öijers vita styltor ska gå av varje gång han tar i. Som små vita piprensare pinnar han på.
Kan ditt (Jens) nav ha gått sönder av allt gungande? :-)

2007-11-02 @ 18:59:57
Postat av: Matte

Det var ju nån som skrek att han hade sprängt sitt baknav=) Då har man tryck!!

2007-11-02 @ 20:46:20
URL: http://mathiasbergkvist.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback