Mycket crossande av Kakaphonia

186116-30Musiken är bättre än bildkvalitèn.
Igår kördes Focus cross race och det betydde mer eller mindre premiär för min Focus cross expert. Hade bara kört 1,5-2 timmar på den innan och jag har nog inte hittat rätt lufttryck än i däcken för den känns lite stötig men annars är det en frän känsla att köra bockstyrehoj i skogen. Fortfarande inte helt frisk &  kry men jag gjorde sambon sällskap runt de tre varven à 11km och fick iaf röra på benen lite. Pulssnittet blev förresten högre (143) än vad jag ville men vad skulle jag ha gjort? Hon körde ju så starkt att hon gick (cykla) och vann damklassen. Jag började oroa mig redan vid middagen att jag nu stressat igång min efterhängsna förkylning men mår fortfarande bättre o bättre men vilar nog några dagar till för säkerhets skull.  Efter middan så var det lajvmusik på vinden av ett göteborgsband som hette Kakaphonia som var rätt bra men det var det nog inte så många som tyckte för vid framträdande nummer två för kvällen var vi 8 stycken i publiken. Fyra av oss var bandmedlemmarnas flickvänner.
Borde nog ha vilat idag men det var så kul att det nästan, bara nästan, är värt att bli sjuk igen för. Gick till Friskis ( HA va ironiskt) och körde lite gym idag och upptäckte att de hade hängt upp en sandsäck i ett hörn. Lånade handskar i receptionen och började kraffsa lite på den bara för att några sekunder senare förvandlas till Rocky Balboa (mentalt iaf) och jag smällde på säcken i tre tuffa ronder men han vek inte ned sig. Tuff säck.
Resten av dagen har gått i hemmets tecken, städ, tvätt, handling, dammsugning, våttorkning och akvariestädning. När det sistnämda rengörs så brukar vi släppa ut Östergren så hon får krypa omkring lite här hemma och det resulterar oftast i att de där dammråttorna längst in under soffan kommer fram oxå. Kanonbra.
hejsan hoppsan småskitar

Kommentarer
Postat av: micke

Har du ingen bilhjälm över till mig. wetterhalls bagagelucka attackerade mig. var banan förresten 11 km, och inte 10 km?

2007-10-07 @ 19:23:59
Postat av: ola

Du kan få hur många hjälmar som helst bara du använder dom :-) Vilken tur att inte luckan slog i nån viktig kroppsdel som du kan ha nytta av.....wohahah
Har läst 10, 11 och 12 km...känns lite som det kvittar??

Postat av: micke

i så fall vill jag ha en sovhjälm också. jag tänkte mest om du hade hastighetssensor på cykeln. idag hade jag förresten hjälm på mig när jag löptränade, fast det har väl du med såklart :)

2007-10-07 @ 23:10:23
Postat av: Crosscar

Cross crossigare crossigast!
Tack för inbjudan till metallkryssning, tråkigt bara att det sket sig. Men den 23 november så spelar Takida i Falun (www.takida.se) det kanske vore något att spana på?
Lite mer trallvänligt så våra bättre hälfter kan njuta också

2007-10-08 @ 10:18:56
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

HA! lustigt att du nämner dom för det spelas just nu i vardagsrummet och sambon e i köket. Har nu gått 4 låtar utan klagomål... Takida, nightwish och sabaton är "OK av fru"-märkta.
Micke: Vill helst inte tänka på vad du har på dig
när du sover men vid löpträning är ju självklart. Man vet aldrig vad som kan hända...

2007-10-08 @ 17:31:03
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Patrik

Säck och handskar! Jag visste väl att det bor en liten ligist i dig (också)! Låter kul.

2007-10-09 @ 10:15:17
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com
Postat av: ola

Japp, det var skitkul men sviterna efter det sitter kvar än idag (tisdag). Vid djupa andetag smärtar muskelfästena vid bröstbenet samt en lätt ömhet i hela bålen.
Men det var det värt :-)

2007-10-09 @ 19:12:42
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback