En djävul inombords

186116-33Kolla fler bilder på www.sportklungan.se 
Japp, då var den igång, svenska cx-cupen. Har sagt hela tiden att jag tar denna cup som grym träning men med en nummerlapp på sig så vill man ju prestera bra. Bra kan vara så olika beroende på ens egna krav men jag har inte gjort något som kan kallas bra under dessa två fantastiskt annordnade tävlingar. Möjligen det skutt som fastnade på bilden här ovanför.
Lördagens race i Norberg var en kul, skiftande bana och med ett startfält större än någon xc-tävling (inte cx-tävling) jag kört. Efter en höst fylld med förkylningar så visste jag att jag nog hade tappat en del i fysiken, men va fan. Det var tydligen mer än "en del". Jag var inte bättre än att när det var två varv kvar så blev jag varvad och avplockad och detta efter att jag pressat mig maximalt i 50 minuter..
Dagens cykelcrosstävling i Falun gick baske mig sämre ändå. Efter ungefär halva loppet så satte jag mig för långt fram på sadeln efter ett litet gupp och den trycktes ned i framkant. In i den depå som finns o lånade någon annans verktyg för att fixera den i rätt läge. Sagt och gjort och jag började jaga ikapp några cyklister som passerat mig när jag skruvade. Då lossnar vevarmen. Inte helt men nästan, den är iaf väldigt glapp. J---la sk-t! Bryter loppet efter 35 minuter.
Okej att jag varit sjuk. Okej att det tar lite tid att komma tillbaka. Okej att jag ändå inte hade kunnat köra om pallplatserna även vid full friskhet men jag vill kunna köra ett race och komma hem och känna mig nöjd. Det har varit omöjligt denna helg. Måste tänka långsiktigt nu och inte gräva ned mig mer. Cykelcross är ändå inte min grej :-)

Frågan är vad som är min grej? Brigde kanske...

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Bridge är coolt ;P

Annars så kan du ju satsa på en modellkarriär, det verkar vara mer din grej =)

Postat av: Alexander

Tjena!

Du får börja köra minicross med oss i Skara, det är ballt! Trist med vevarna, jag bytte till Noir...

2007-10-15 @ 11:49:21
URL: http://www.wetterhall.se
Postat av: Alexander

Tjena!

Du får börja köra minicross med oss i Skara, det är ballt! Trist med vevarna, jag bytte till Noir...

2007-10-15 @ 11:49:36
URL: http://www.wetterhall.se
Postat av: Anonym

Jo du Alexander. Jag är inte känd för att vara högutbildad eller naturligt smart men du behöver inte skriva sakerna två gånger för att jag ska fatta :-)
Jo det får nog bli moddellande här framöver. Erbjudandena haglar över mig :-)

2007-10-16 @ 19:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback