Amaranth

186116-31
Aahh, va skönt det är samtidigt som det är lite melankoliskt att komma tillbaka efter sjukdom. Smygstartade igår med promenad/jogging då jag och lillasyrran tog oss ca 12 km till fots. Ibland lufsade vi, ibland gick vi. Han bara hem och varav ned och sen infann sig en "mysko" känsla i halsen och då tänkte jag som stakka bo-hiten: Here we go again. Men det försvann över natten så det var nog bara min kropp som hade glömt bort hur den ska svara på fysisk aktivitet. Körde lite hårdare löpning idag med inställningen att nu får det bära eller brista, ca 11 km, och det gick bra. Sitter nu här hemma med lätt ömma lårmuskler men nöjd ändå. Hoppas bara nu att det dröjer minst ett år tills jag blir sjuk igen.
Ryktas om att cykelcrosscupen blir rekordstor i år och vet du fortfarande inte vad det är för nått så kolla in på
www.cxcupen.se och förkovra dig. Kortfattat är en cykelcross en racercykel fast med grövre däck och tävlingarna körs på grus, gräs, lättare stigar. Ta med dig din koskälla och besök en tävling i höst för det är en publikvänlig cykelgren då man kör många varv på en kort bana.
Så här inför premiären så vill man ju få till ett bra pass som stärker självförtroendet inför cupen men imorgon ska det eventuellt bli ett pass med www.mathiasbergkvist.com på crossen så då blir man ju slaktad igen. Han hittade en kalasform nångång i somras och har haft kvar den sen dess vilket omöjligt kan stärka mig imorgon.
Svårt det där att tävla utan att ha någon prestationsångest. Jag vill ju köra bra, samtidigt som det kvittar för jag ser cx som ett sätt att förlänga säsongen samt att gå in i vinterträningen i december i bra form. Nåja, ni får väl läsa på måndag och se hur det hela gick och jag har ju två chanser på mig då det är tävling båda lördag och söndag.

Hopp tjohej

Kommentarer
Postat av: Matte

Ja nu verkar det som min kropp vill snora lite men det blir nog bra till Lördag då blir det åka av. Tror du kommer vara snabb på din nya fina cross ;)

Postat av: Crosscar

Haha jag hoppas på fler som åker på höstsnorsjukan ;P

Jag är ju så ensam i sjukdommen...

2007-10-12 @ 08:13:27
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

Ja du Oscar...Har ju sagt länge att du är en sjuk man...

:-)
Lagom till cup-premiären frisknar man till och koskällan är polerad och benen så där härligt bleka o klena som vill ha dom :-(

2007-10-12 @ 17:15:14
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback