Torsdagen den 15 Nov, en glädjens dag.

Ja sitter här och är glad dagen efter plåtslagar-robban fyllt 29 men inte pga det. Nä det beror på en massa saker, dock ej träningsrelaterade men de ska jag oxå skriva om. Dagen började med -3 grader vilket faktiskt känns varmare än när det har varit 2 plusgrader. Efter vanliga morgonrutiner som blomvattning och espressodrickande och en 15 minuters cykeltur till jobbet började vi i måleriet på firman. Där är det varmt och man kan poppa ganska bra med deras stereo och imorse önskade någon snubbe Paradise city med Guns & Roses i P3. Ahh..det gav barndomsminnen för jag var en galen GNR-fan i tonåren. Sedan, efter målandet, fortsatte det till ett ställe för att kontrollera ett av gårdagens jobb bara för att finna den lilla färgade cementklump vi lämnade igår såg idag ut som en jätte stor bajskorv. Ahhh, otroligt omogen humor men denna klump återkommer jag till.  Sedan blev det motorsågsjobb inne bland hus vilket kan resultera i trasiga fasader, fönster, lekutrustning mm. Jag sågade, fällde och dunkade ner totalt 8 träd klockrent. Allt bara flöt. Nästa jobb var att fixa en dörr i en befintlig vägg. Låter lättare om jag säger att det var på en vedbod så det säger jag inte. Gick klockrent det oxå, snabbt och smärtfritt. Vi var sist in på firman av alla bilar så den tidigare upphittade "bajskorven" lade jag bakom några bilar för att imorgon (crazy-friday) förhoppningsvis få se några reaktioner 06:30.

Så var det träningen oxå som även den kännts bra. Eller åtminstonde rätt bra. Mitt rekordförsök igår på milen uteblev för jag sprang i 45 minuter runt och drömde om en crosstävling vid örebro universitet. Där finns ju omklädningsrum, parkeringar och bra mål/startområde. Banmässigt är det ganska parkliknande med asfalt, grus och gräs. Mitt i allt det här finns beachvollybollplaner och trappor vilket kan vara förjävliga inslag i denna koskällesport. Efter allt fantiserande av banläggning tänkte jag sätta en snabb tid på 5 km och gick ut hårt. Efter ca 1 km flög jag förbi en lång, snyggt löparklädd figur o tänkte "Här ska du få se på syreupptag" och det gick ruskigt bra.....i 1 km till sen skrek vaderna "vi har syra upp till röven" blev så illa tvungen att ge upp mitt rekordförsök men hedern kunde ju inte låta den tidigare löparen få komma ikapp så plågan var tvungen att fortgå.
Idag var jag på plats i Ljungstugan, träningslokalen, för att köra lite intervaller på spinninghojen och det gick bra. Ruskigt bra så jag fick hålla igen lite för jag vill inte bryta ned kroppen nu när den dels är på uppgång och efter en så bra dag vill jag ju fortsätta må bra.
Nu ska jag gå in på SAS hemsida och boka biljetter till juni nästa år. Tänker inte säga mer än så nu. (ingen annan  heller ;-)
Sluta stressa, cykelmässa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback