Slagen av ett stark-vin

Börjar bli osäker på många saker nu, ett av dem är min mustach, ett annat är formen.
 Mustachen vill liksom inte växa så snabbt som jag hoppats på men jag tror att det kan bero på de hårda och sträva örngotten. Vi använder ju inte sånt där (miljöfarligt) mjukmedel när vi tvättar. Jag misstänker att jag gnider ner min övre läpps vakra prydnad på nätterna. I den här takten kommer det att ta evigheter innan jag får användning för mitt nyinköpta mustach-vax.
Innan säsongstart så kände jag mig i toppform och jag är rätt säker på att jag är starkare än förra säsongen men en obehaglig överraskning har börjat segla upp. Alla andra är ju oxå starkare än förra året!
Tisdagens (försök till) lagtempo satte sig gott i benen men även lite i huvet. Inte kul att bli ifrånkörd på grund av att man inte orkar hålla rulle ens. Dock så börjar mitt nya jobb märkas i kroppen med. Stod och spättade hål med ett spett i asfalt under dagen på tisdagen och det tog även på små, små muskleri ryggen som jag inte visste fanns där. Får tacka sambon för den helkroppsmassage jag fick igår, både rygg och ben mår bättre nu.
Igår körde jag lite branta backintervaller. Kvarntorpshögen är ett udda inslag på den platta närkeslätten och den är en gammal slagghög ifrån den tid då det bröts metaller i backen. Vägen upp har en konstant lutning på 18% och tar ca 3-3,5 minuter till toppen. Där märks brantheten på att varje tramptag för en framåt, bokstavligt talat. Så fort man släpper på trycket (i benen!!) så stannar hojen upp och det är väl den största skillnaden mot flackare backar.
Tycker fortfarande synd om det tjej-fotbollslag som hade löpträning i trappen som tar den kortaste vägen upp till toppen.

Har även blivit äldre denna vecka, hela 29 år nu och undrar vad det är som ska hända nästa år igentligen??
Många gratulationer nämde just detta "streck" men mentalt har jag inte varit äldre än 21-22 de senaste 5 åren.  Ska dock börja reta konkurenterna snart för vi är inte många som är födda på 70-talet nu i elitklassen. Mina kombatanter kommer inte ihåg fragglarna, varning för barn-skivan, Dr.snuggels och de fantastiskt roliga scenerna i rosa panternfilmerna med Peter Sellers.. Hahaha rätt åt dem, småglin!
Nu ska gamlingen lägga sig, hej.

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Så till åren är du inte! För oss en bit över trettio strecket så vet vi varför "muschen" inte tar fart! Men ett stort grattis ska du ha! Nu är du nästan vuxen!

2007-05-11 @ 08:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback